Obavijesti

Sport

Komentari 33

Nevjerojatan peh za Zagreb: Stativa s istekom vremena...

Nevjerojatan peh za Zagreb: Stativa s istekom vremena...
1

Bila je ovo fantastična večer Stipe Mandalinića, zabio je nevjerojatnih 10 golova. Velika je šteta što genijalan potez s istekom vremena nije uspio i što je Zagreb ostao bez prve pobjede ove sezone u Ligi prvaka

VIDEO

Nevjerojatna utakmica u zagrebačkoj Areni i nevjerojatan način na koji je Zagreb ostao bez pobjede, svoje prve u ovogodišnjoj Ligi prvaka. Na semaforu je svijetlilo 28-28, a vrijeme je bilo isteklo i preostalo je samo da Zagreb izvede taj deveterac preko zida od petorice poljskih gorostasa, budući da im je jedan igrač bio isključen. Loptu je uzeo Mandalinić. Umjesto preko zida izvio se u stranu i fantastično potegao, ali poljski golman Adam Morawski obranio je loptu, ona se odbila u stativu, vratila natrag njemu u glavu i izletjela van!

Svašta smo vidjeli na Zagrebovim utakmicama posljednjih sezona u Ligi prvaka, pa čak i gol kad je vrijeme bilo isteklo prije 2-3 sezone, ali ovo još ne...

Imao je Zagreb gol viška 30-ak sekundi prije kraja, ali u zadnjem napadu Wisle trojica obrambenih igrača pustila su poljskog pivota da primi loptu na crti. Nitko nije napravio faul i on je lakoćom zabio. 

Bila je to fantastična večer Stipe Mandalinića, zabio je nevjerojatnih 10 golova. Velika je šteta što genijalan potez s istekom vremena nije uspio. Odličan je bio i desni vanjski Vuglač (sedam golova).

Kod Poljaka je najbolji Duarte i naš Mihić sa po 5 golova. Prilično dobro igrao je i naš Šime Ivić (4 gola), a četiri gola zabio je Krajewski.

Bila su to dva potpuno različita poluvremena -  u prvom smo gledali 'run and gun' rukomet i završilo je 18-16 za Zagreb budući da se nijedna momčad nije spojila s dvije obrane u prvih 30 minuta. Zagreb je zabio 18, a mogao je i više da nisu zapucali 3-4 ogromna zicera. Mandalinić i Vuglač zabijali su odakle su htjeli, ali s crte opet nije išlo - Kontrec se ispromašivao, zabiti nije mogao niti Šušnja...

Drugi dio donio je potpuno drugačiji rukomet (završilo je samo 10-12 za Poljake). Zagreb je na punih 9 minuta potpuno nestao s utakmice, Kasim Kamenica pogubio je konce i Poljaci su za samo devet minuta napravili seriju 6-0. Poveli su četiri razlike i da se serijom vrhunskih obrana nije probudio Zagrebov Slovenac Skok, utakmica bi bila gotova davno prije te drame u posljednjim sekundama. Ovako su zagrebaši imali vodstvo u zadnjoj minuti, napad za pobjedu, ali ispriječila se stativa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani