Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Skandalozni Fognini prijetio je sucu: Siđi sa stolice, čekam te

None Foto: Youtube 6

Ako izgubim ovaj meč, bit ćeš u problemima, rekao je Fabio Fognini sucu nakon što je ovaj promijenio odluku linijskog suca. Talijan je izgubio i zaprijetio sucu...

Ajde, siđi s te stolice. Čekam te sad! Ne boj se, dođi dolje, poručio je talijanski tenisač Fabio Fognini sucu Muhamadu Lahyaniju nakon poraza u meču protiv Aleksandra Dolgopolova u prvom kolu Madrida (7-5 4-6 6-3)

Fognini se "zakačio" s glavnim sucem nakon što je ovaj u trećem setu promijenio odluku linijskog suca. Tad mu je Fognini poručio "da će biti problema" ako na kraju izgubi meč. Talijan je izgubio peti put zaredom od Ukrajinca, a s terena su ga ispratili zaštitari. Fognini je u prvom setu dobio opomenu jer je razbio reket.

Nije ovo prvi incident Talijana koji je poznat po agresivnoj naravi i svađalačkim epizodama sa sucima. Fognini gotovo u svakom meču "popriča" sa sucem, a prošle godine uspio je izgubiti servis bez da je njegov protivnik dotaknuo lopticu.

Fognini je na turniru u Cincinnatiju ispao u prvom kolu od Radeka Štepaneka. U posljednjem gemu u meču Fognini je servirao. Napravio je dvije dvostruke servis pogreške, a potom je napucao lopticu na tribine. Sudac mu je dodijelio kazneni bod da bi Fognini potom namjerno napravio dva prijestupa te izgubio servis.

Komentari (35)
  • Dečko ne zna gubiti i k tome talijančić!

    6. 5. 2014,   21:42
  • ...hehehhe pa zar ima toga i u tenisu...

    6. 5. 2014,   21:36
  • Federer posto drugi put otac..i to opet blizance! Svaka cast!

    6. 5. 2014,   22:20