Obavijesti

Sport

Komentari 52

Nevjerojatno: Oglas za prodaju Cibalije objavili su na Njuškalu

Nevjerojatno: Oglas za prodaju Cibalije objavili su na Njuškalu
1

Cibalia je još 2018. igrala Prvu HNL, a onda su krenuli problemi s dugovima iz kojih se još nije izvukla. Grad pokušava spasiti situaciju prodajom većinskog paketa dionica na sve načine

VIDEO

Oglas za prodaju jednoga nogometnog kluba na Njuškalu? Nemoguće? Razmislite dvaput. U Hrvatskoj, čini se, ni to nije nemoguće.

Cibalia na sve moguće načine pokušava doći do novog vlasnika. Prošli je mjesec Gradsko vijeće Vinkovaca na sjednici odlučilo prodati 52 posto dionica kako bi se pokrilo 13,8 milijuna kuna duga.

Iako je Doyen grupa u vlasništvu Portugalca Nelija Lucasa ranije prošle godine poslala pismo namjere, nijedna službena ponuda u grad na Bosutu nije stigla do kraja natječaja posljednjeg dana 2019.

Posebno povjerenstvo potom je odlučilo da se natječaj ponavlja pod istim uvjetima i traje do kraja siječnja. A na Njuškalu je prije nekoliko dana osvanuo oglas za prodaju Cibalije s istaknutom cijenom od 6,5 milijuna kuna ili 874.041 euro.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

"Prodaje se većinski paket dionica nogometnog kluba HNK Cibalia iz Vinkovaca. Za sve dodatne informacije zvati gradsko poglavarstvo Vinkovci", stoji u opisu oglasa koji je do trenutka objave ovog članka pogledan gotovo 10.000 puta.

Cibalia je nakon sezone 2017/18. zbog nedobivanja licencije ispala iz Prve HNL u Treću HNL, odakle je prošle sezone napredovala. Nakon jesenskog dijela i 16 odigranih kola nalazi se na posljednjem, 16. mjestu sa svega 11 bodova, pet bodova od zone ispadanja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu