Obavijesti

Sport

Komentari 12

Neymar nije došao na pripreme PSG-a, oni se boje: 'Želi otići!'

Neymar nije došao na pripreme PSG-a, oni se boje: 'Želi otići!'
1

Najskuplji nogometaš današnjice Neymar Jr. u ponedjeljak je, tvrdi PSG, trebao biti na okupljanju pred početak priprema za novu sezonu, ali nije došao. Otac mu kaže kako je imao drugih obveza

VIDEO

Nogometaši Paris Saint-Germaina u ponedjeljak su se okupili pred početak priprema za novu sezonu, ali među njima nije bilo najtraženijeg, Neymara (27). I o tome nije uopće obavijestio klub!

"Neymar se trebao vratiti na obveze uoči početka sezone s momčadi. PSG obavještava kako Neymar nije došao na dogovoreno vrijeme i mjesto. Napravio je to bez dozvole. Klub žali za situacijom i poduzet će primjerene poteze", priopćili su iz francuskog prvaka.

Nedugo poslije u razgovoru za brazilski Fox njegov otac Neymar stariji otkrio je i zašto mu sin kasni na pripreme PSG-a.

- Razlog je poznat, dogovorili smo obveze prije godinu dana sa Zakladom Neymar i nismo ih mogli promijeniti. Bit će u Parizu 15. srpnja, tako jednostavno, nikakva velika stvar. PSG je toga svjestan i sudjeluje u aktivnostima zaklade.

'Pregovaramo s Griezmannom, a ne znam hoće li doći Neymar'
'Pregovaramo s Griezmannom, a ne znam hoće li doći Neymar'

Posljednji mjeseci za vlasnika najskupljeg transfera u povijesti nogometa, onog za 222 milijuna eura iz Barcelone prije dvije sezone, sve su samo ne normalni.

Naime, dobio je tri utakmice kazne od francuskog saveza jer je u finalu kupa protiv Rennesa pogodio navijača bocom. Supendiran je na tri utakmice i u Ligi prvaka jer je na Instagramu izvrijeđao suce nakon ispadanja od Manchester Uniteda u osmini finala.

Uoči Copa Américe bivša djevojka Najile Trindade optužila ga je za silovanje i protiv njega je pokrenut sudski postupak, a onda je i ozlijedio gležanj na treningu reprezentacije zbog kojih je propustio biti dio momčadi koja je na koncu i osvojila kontinentalnu krunu.

Uza sve to, medijima su počele kolati informacije o Neymarovu transferu jer nije zadovoljan klupskim ambicijama. Kao najozbiljnija opcija spominje se njegov bivši klub Barcelona. A u klubu su malo smekšali stav po pitanju prodaje.

Neymar nakon velike pobjede Brazila tješio utučenog Messija
Neymar nakon velike pobjede Brazila tješio utučenog Messija

- Neymar može napustiti PSG ako dođe ponuda koja zadovoljava sve - rekao je sportski direktor PSG-a Leonardo za Le Parisien i dodao:

- Ipak, do danas ne znamo želi li ga netko kupiti i po kojoj cijeni. A ništa od toga ne može se riješiti u jedan dan. Jasno je svima da Neymar želi otići, ali u nogometu danas kažete jednu stvar i sutra drugu.

Priznao je i da je bilo kontakata s Barcelonom.

- PSG se želi osloniti na igrače koji žele ostati i ostvariti nešto veliko. Ne trebamo igrače koji će učiniti uslugu klubu tako što će ostati. Istina je, imali smo kontakte s Barcelonom, ali bili su jako površni. Predsjednik Bartomeu rekao je da ga žele kupiti, ali nismo mi prodavači.

Ponovio je kako nije znao ni za kakve Neymarove posebne obveze zbog kojih se nije pojavio na početku priprema.

- Morao je doći, a nije. Znao je da mora doći. Proučit ćemo koje ćemo mjere poduzeti, kao što bismo za sve zaposlenike. Da, obvezao se zakladi i sponzoru, ali nije te datume dogovorio s klubom. Kad će se vratiti? Ne znam. Samo znam da se nije pojavio na predviđeni datum, 8. srpnja - zaključio je Leonardo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica