Obavijesti

Sport

Komentari 18

Neymar nije kriv: Nema dokaza i slučaj silovanja je odbačen...

Neymar nije kriv: Nema dokaza i slučaj silovanja je odbačen...
1

Protiv Neymara (27) su u Brazilu pokrenuli slučaj nakon optužbi starlete Najile Trindade (26). Ona tvrdi da ju je nogometaš silovao 15. svibnja ove godine u Parizu, slučaj je sada zbog nedostatka dokaza odbačen

VIDEO

Neymar (27) može odahnuti. Državni odvjetnik u Sao Paulu odbacio je zbog nedostatka dokaza slučaj koji se vodio protiv njega zbog navodnog silovanja. Odluka će biti poslana tužiteljima koji će imati 15 dana za procjenu slučaja i eventualne žalbe. Nakon toga će konačnu odluku donijeti sudac.

Protiv Neymara su u rodnom Brazilu pokrenuli slučaj nakon optužbi starlete Najile Trindade (26). Ona tvrdi da ju je nogometaš silovao 15. svibnja ove godine u Parizu. Neymar je o svemu svjedočio na sudu sredinom lipnja, a ispitivanje je potrajalo čak pet sati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:39

- Odgovorio je na sva pitanja na zadovoljavajući način. Demantirao je zločin. Istraga je povjerljiva i ne možemo ništa reći o daljnjim postupcima - poručili su tada iz tužiteljstva.

- Bit ću kratak... Samo želim zahvaliti ljudima na potpori i brizi, svim onima koji su mi slali poruke. I želim reći da sam miran. Istina će doći na vidjelo, prije ili kasnije. Sad imam samo jednu želju, da ovaj slučaj završi što je prije moguće - poručio je Neymar po izlasku iz policije.

Upoznali se na Instagramu, Neymar joj je financirao put u Pariz

Brazilski nogometaš i Najila su se povezali preko Instagrama, nakon čega joj je Neymar platio avionsku kartu i smještaj da dođe u Francusku i upoznati ga. Navodno je tog 15. svibnja odsjela u hotelu Sofitel Paris Arc Du Triomphe, gdje je oko 20 sati Neymar došao - pijan.

- Da, bila je to intimna stvar, ali moram se otvoriti da bih dokazao da se ništa neobično nije dogodilo. Dogodio se odnos između muškarca i žene unutar četiri zida, kao i sa svakim parom. Ni sljedeći dan ništa se nije promijenilo. Nastavili smo razmjenjivati poruke. Tražila me i suvenir za svoje dijete.

- Kada sam ga pitala je li ponio zaštitu, rekao mi je da nije. Zato sam mu rekla da se ništa neće dogoditi, ali on nije slušao, okrenuo se i nastavio s činom. Rekla sam: 'Stani, stani, ne! Stani'. Ali on nije puno govorio, samo je nastavio. Samo želim pravdu. Pod traumama sam. Želim da plati za ono što je napravio. Bio je agresivan - rekla je Najila.

Naravno, Neymarova strana objavljeni video interpretira potpuno drugačije. Na snimci se vidi kako par, dok u pozadini svira hit 'Every breath you take' najprije prijateljski razgovara, a onda se situacija zahuktava. Prvo su se posvađali, a onda i fizički sukobili. Najila je ošamarila Neymara, a on je vikao da ga ne udara i pokušavao ju je odgurnuti nogama. Letjeli su i predmeti, a Najila je urlala na brazilsku zvijezdu i vikala: 'Udarit ću te. Znaš zašto? Jučer si me udario i ostavio ovdje samu'. Kraj scene je izrezan.

Ubrzo po pokretanju čitavog slučaja objavljen je i transkript razgovora Neymara i Najile Trindade koji je također išao u prilog zvijezdi PSG-a.

Transkript razgovora Neymara i Najile Trindade

PRVI DAN

Najila: Idem spavati, ok? Ne dolaziš, igraš se sa mnom, ostavio si me ovdje da čekam. Mogao si reći da nećeš doći. 
Neymar: Tu sam za 15 minuta. Dolazim. Oblačio sam se hahaha
Najila: Pa nije baš da ideš na vjenčanje
Neymar: Hahahaha hvala Bogu, ne
Najila: Mobitel mi je prazan, ne znam gdje mi je punjač. Čekam te u sobi 203.

DRUGI DAN - nakon objave videa u kojem se vidi da su se posvađali

Neymar: Unatoč tome što si mi napravila, želim ti dobro. Javi se ako bilo što trebaš.
Najila: Samo želim ići kući. To je sve.
Neymar: Ok
Najila:  Poslala fotografiju na kojoj se vide modrice na stražnjici
Neymar: 😞🤷‍♂ (tužni emotikon i emotikon koji širi ruke)
Najila: Morala sam zbog toga nositi najlonke. Sjećaš se što se dogodilo jučer? 
Neymar: Naravno.
Najila: Možeš me blokirati. Nestat ću. Prekinut ću ovo s*anje. Ne mogu čak ni objasniti. 
Neymar: Opusti se, samo nastavi dalje i sve će biti dobro
Najila: Ako mi sutra možeš srediti let, molim te javi mi.
Neymar: U redu, hoću.
Najila: Dečko s kojim sam se našla danas nije onaj isti od jučer. To je Neymar u kojeg sam se zaljubila. 
Neymar: Ne poznaješ me dobro. Normalan sam. 
Najila: Svi smo.
Neymar: Jučer se sve dogodilo brzo, nismo imali vremena razgovarati. Danas možemo pričati.
Najila: Da, može biti. Bila sam uzbuđena što ću te upoznati... Jučer je sve bilo prebrzo... A onda sam jutros vidjela ove modrice. Jedva da smo išta pričali prošlu noć. Bio si uznemiren... danas si puno mirniji. Jučer sam ja bila mirna, a sada sam nervozna... kao da nismo bili na istom mjestu, šteta što je sve otišlo u pogrešnom smjeru.
Neymar: Ali modrice su i tvoja krivnja hahah tražila si još 🤷‍♂ (emotikon koji širi ruke)
Neymar odgovara na dio ‘kao da nismo bili na istom mjestu’: Da, nažalost.
Neymar odgovara na dio ‘šteta što je sve otišlo u pogrešnom smjeru’: Ne, ništa nije pogrešno. Upoznali smo se i bilo nam je lijepo... Vidim da si zanimljiva osoba. Nažalost je današnja epizoda (svađa) malo sve pokvarila. Ali meni je drago što sam te upoznao.
Najila: Jesi li ti lud? Tražila sam da prestaneš, čak si mi se ispričao. Još jedna priča za terapiju.
Neymar: 🤔 (emotikon koji razmišlja)
Najila: Opusti se. Ti si i dalje Neymar. A ja sam samo jedna u nizu cura.
Najila (oko tri sata kasnije): Ako si nekome poslao onu sliku, molim te reci im da ju izbrišu. Ne želim da me išta povezuje s tvojim imenom.
Neymar: Nikad to ne bih napravio.
Najila: Uz ono što si napravio meni, to bi bilo ništa. Čak i da sam bila uznemirena danas (i izgledala kao luđakinja, jer nisam svatila što se dogodilo) ti znaš jako dobro što si napravio i kako si se ponašao prema meni. Ili bolje: Kako se nisi ponašao!!! Čak i da se nikada ne otkrije i da se više nikada ne spomene to, ti ćeš duboko u sebi znati što se dogodilo... 
Bog je pošten i kod njega novac ne vrijedi. Nadam se da se osjećaš barem upola onako kako sam se ja osjećala tijekom ovog putovanja... Mislim da se i prema eskort djevojkama ponašaju s više suosjećanja. Najviše me plaši to što ti misliš da je stvarno sve bilo opušteno, a da sam ja potpuno luda. To pokazuje da tvoj mozak radi samo na terenu. A tvoje srce nigdje. Ali svejedno, sad to više nije ni važno. Nastavit ću dalje i uzet ću koliko god mogu lijekova kako bih zaboravila da sam uopće i bila ovdje. Lijepo spavaj! I hvala ti. Sada znam tko je uistinu Neymar.

Nakon što se Najila vratila u Brazil i podnijela tužbu protiv Neymara, Neymar je na svom Instagramu objavio poruke koje su razmjenjivali, a onda mu je potom ponovno poslala poruku.

Najila: Nisi pokazao čitav razgovor.
Najla: Dva screenshota iz videa.
Najila: Čak ni ove detalje.
Najila (audio): Gledaj, jako dobro znaš što se dogodilo. Jako dobro znaš u kakvom si stanju bio kada si došao u hotel, znaš da sam bila tamo kako bi se lijepo družili, da nisam htjela ništa od toga. Bio si potpuno lud kada si stigao, napravio si ono što si mi napravio. I nakon toga si se ponašao kao da sam nitko i ništa. Znaš jako dobro da si pogriješio. Trebaš se ponijeti kao muškarac, barem jednom u svom životu, preuzeti odgovornost za svoje pogreške, ne pokazivati se na internetu, ponašati se u stilu 'oh, vi koji me poznajete...', ali Neymare, tko te zapravo zna, nemoj s*ati, ok? Ja znam, ja sam sve prošla, ja sam vidjela što si mi napravio, ja te poznajem. Ok? Ja te poznajem, nitko drugi. Ja i svi ostali prema kojima si bio okrutan. Znaš jako dobro da sam u Pariz doputovala kako bih bila s tobom, kako bi se zabavili, kako sam mogla ovo isplanirati? Kako sam mogla isplanirati da ćeš me napasti i ponašati se ovako prema meni? Sve je bilo dobro, htjela sam da budemo zajedno, ništa od ovog nisam željela, a ti se sada ponašaš kao da sam ti smjestila? Molim te, poštedi me toga, ali zapamti što sam ti rekla: Bog je pošten, novac ga ne može kupiti. Ok? Možeš imati hrpu novca, možeš biti najbolji nogometaš na svijetu, slavan i sve to, ali nisi Bog, ok?
Pravda će pobijediti. Možeš unajmiti najbolje odvjetnike na svijetu, ali uvijek će ti nedostajati istina. Znaš jako dobro kakav si bio tog dana kada si došao. I znaš što ću tražiti? Da te testiraju na droge, da vidimo jesi li bio drogiran taj dan ili nisi. Ok?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!
VIDEO: BRAVO, MAJSTORE!

Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!

SIBINJ - Lukas Kovačević (23), nogometaš Vinogorca iz Sl. Broda, zabio je gotovo s centra niželigaški gol tjedna u izboru Sofascorea. Bilo je to u pobjedi 5-1 kod Mladosti u Međužupanijskoj ligi, petom rangu hrvatskog nogometa. Prije dvije godine bio je u finalu reality šoua "Utakmica života" i borio se za profesionalni ugovor s Istrom. "Odmah sam znao da ulazi u mrežu, baš je sjela", rekao je.