Obavijesti

Sport

Komentari 29

Neymar: Nisam osjećao noge, mislio sam da ću biti invalid...

Neymar: Nisam osjećao noge, mislio sam da ću biti invalid...
7

Morao sam odmah u bolnicu. Drugi dan su me pustili doma, ali nisam mogao micati noge. Kući sam došao s helikopterom i gledao sam polufinale u kolicima, rekao je Neymar prisjetivši se SP-a 2014.

VIDEO

Uh, kakva je to bol bila... Sjećam se da sam zabio glavu u travu. Marcelo je vikao liječnicima da požure. Počeo sam plakati jer nisam osjećao noge. Morao sam odmah u bolnicu. Doktor mi je rekao da ima jednu dobru i jednu lošu vijest. Loša je bila da je SP za mene gotov, a dobra da ću moći hodati, rekao je Neymar.

19
| Foto: Reuters/PIXSELL, Screenshot/L'Equpie

Liječnik mi je rekao: 'Imam jednu dobru i jednu lošu vijest'

Neymar koji je ovoga ljeta prešao u PSG dao je intervju za 'The Player's Tribune', a intervjuirao ga je bivši suigrač iz Barcelone i njegov dobar prijatelj Gerard Pique.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Povod je bio Svjetsko prvenstvo u Rusiji, a prošli su i dramatični trenutak s prošlog SP-a u Brazilu i Neymarovu ozljedu na utakmici protiv Kolumbije u četvrtfinalu.

Nakon suludog i teško shvatljivog starta Kolumbijca Zunige, za Neymara je turnir bio završen. Stadion je utihnuo dok su uplakanog Neymara iznosili s terena. 

- Bio je to normalan start. Takvi dueli su česti na utakmicama. Nisam ga htio ozlijediti - rekao je Zuniga koji je Neymaru slomio treći kralježak, a preko noći postao je neprijatelj broj 1 u Brazilu. Prijetili su mu da neće živ izaći iz zemlje.

POGLEDAJTE VIDEO

 

Naravno da sam imao frizuru kao Ronaldo

- Bio sam jedan dan u bolnici, nisam mogao micati noge pa su me doma prebacili helikopterom. Gledao sam polufinale protiv Njemačke, da... U kolicima. Ne znam što se dogodilo. Nismo igrali Thiago, Alves i ja. Bio je to jedan od onih dana kad je sve otišlo krivo - rekao je Neymar prisjetivši se 7-1 poraza od Njemačke.

Prisjetio se i kad je prvi put gledao SP.

- Mislim da sam imao dvije godine kad sam gledao Romarija i Bebeta kako zabijaju. Ali dobro se sjećam SP-a 2002. godine kad je Brazil osvojio. Sjećam se svake utakmice. I da, ona Ronaldova poznata frizura. Naravno da sam i ja bio tako ošišan. Nemam fotografiju, ali mislim da mama ima negdje, pitat ću je. Ma, tada su svi klinci u Brazilu bili tako ošišani. Ronaldo je bio spektakularan - rekao je Neymar.

Brazil je jedan od favorita u Rusiji.

- Ne samo Brazil, Španjolska, Argentina, Francuska, Njemačka... To su za mene favoriti Svjetskog prvenstva - dodao je.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet