Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Neymar pet puta zvao Barcu: Molim vas, primite me natrag

Neymar je razočaran zbog odlaska iz Barcelone i žao mu je, a pregovore oko povratka na Camp Nou vodi njegov otac. Barcelona je njegovim transferom u Francusku zaradila 222 milijuna eura.

Neymar se pokajao zbog napuštanja Barcelone i već je pet puta zvao u klub i tražio povratak na Camp Nou.

Brazilac očajno pokušava ispraviti pogrešku koju je napravio. Želi otići iz Paris Saint-Germaina, a ponovno glavnu riječ u pregovorima vodi njegov otac koji je razgovarao direktno s prvim čovjekom kluba Joseom Marijom Bartomeuom.

El Mundo piše kako je otac poručio Barcinom predsjedniku da je "njegov sin razočaran i žali zbog odlaska", a najviše mu smeta što PSG nema do kraja razvijen sportski projekt.

Barcelona je na potezu, žele li Neymara u klubu?

Prilično je jasno koje su Neymarove želje, ali na potezu je Barcelona. Hoće li primiti natrag igrača koji je šokirao čitav svijet svojim naprasnim odlaskom u ljeto 2017. godine?

Zaradili su na njemu 222 milijuna eura, barem zbog toga se ne bi trebali previše ljutiti...

Komentari (36)
  • Bas sam se sad cuo sa Rakiticem i Messijem prek skypea dok je Suarez bio na kenjari , kazu da Neymar nije normalan ne skida se sa telefona... ko da je hot line!

    11. 1. 2019,   10:10
  • Netocno! 6 puta je zvao

    11. 1. 2019,   10:04
  • Ovo su ionako novinarske gluposti, ali svejedno ništa od ovoga. On je tužio Barcelonu zbog nekih milijunčića, a sad bi se vratio, jer je i u PSG-u u sjeni Mbappe-a.

    11. 1. 2019,   10:23