Obavijesti

Sport

Komentari 7

Nezaustavljivi Bogdanović opet najbolji, Air Hezonja oduševio

Nezaustavljivi Bogdanović opet najbolji, Air Hezonja oduševio
1

Mario Hezonja vratio se u prvu petorku Orlanda i oduševio zakucavanjem, Bojan Bogdanović bio je najbolji strijelac Pacersa u važnoj pobjedi, a minimalnu priliku dobili su Zubac i Žižić

VIDEO

Izgubili smo od Hawksa prije desetak dana i to nas je jako motiviralo. Zabolio nas je taj poraz u borbi za pozicije i sad smo im vratili na pravi način, rekao je najbolji strijelac Pacersa u pobjedi protiv Atlante 112-87 Bojan Bogdanović.

Babo je zabio 21 koš, šut iz igre imao je 8/15, a za tricu 2/3 te je tome dodao tri skoka, dvije asistencije i dvije ukradene lopte. 

Pacersi na Istoku drže peto mjesto s istim brojem pobjeda i poraza kao i Wizardsi na četvrtom mjestu, a slijede im sudari sa Celticsima, 76ersima, Raptorsima, Wizardsima...

- Pred nama je jako težak raspored, zato smo i htjeli odigrati kako treba ovu utakmicu. Znamo što nas čeka idućih dana i moramo ostati na pravom putu - priča Bojan čija se Indiana ovime vratila na pobjedničke staze samo dva dana nakon visokog poraza od Jazza.

Najboljem strijelcu Pacersa sinoć su se priključili Joseph s 18 koševa te trojac sa 17, Turner koji je tome dodao i 12 skokova, Oladipo uz pet asistencija i pet skokova te povratnik Collison.

A u prvu petorku vratio se Mario Hezonja. Mladi hrvatski košarkaš odigrao je za Magic 33 minute, Orlando je izgubio od Kingsa 94-88, a Hezonja zabio 11 koševa te imao pet skokova, jednu asistenciju i jednu ukradenu loptu.

Marija nije služio šut, gađao je iz igre 5/13, za tricu 1/3, no oduševio je ukradenom loptom i fantastičnim zakucavanjem u drugoj četvrtini.

Iako minute dobiva na kapaljku, Ante Žižić ih dobro koristi u posljednje vrijeme. U porazu Cavaliersa od Clippersa 116-102 Žižić je dobio sedam minuta na parketu i u tom vremenu zabio četiri koša uz stopostotan šut iz igre te imao dva skoka.

Priliku, također minimalnu, dobio je i Ivica Zubac. Odigrao je osam minuta u porazu Lakersa od Denvera 125-116 i u tom vremenu imao čak pet skokova i jednu blokadu, no šut ga nikako nije služio, sva četiri pokušaja iz igre je promašio i ostao na nuli.

Ostale utakmice 

Pistons - Bulls 99-83

Raptors - Rockets 108-105

Grizzlies - Jazz 78-95

Bucks - Knicks 120-112

Pelicans - Wizards 97-116

Trailblazers - Warriors 125-108

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao