Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ngannou razočaran što je opet bez borbe: 'Volim' UFC igru...

None Foto: Instagram

Iako je prije nešto manje od tjedan dana ostao bez pobjede jer je koristio inhalator, Greg Hardy (31) dobio je novu borbu dok Francis Ngannou (33) još mora malo pričekati, a to mu više nije ni žalosno, već smiješno

Junior dos Santos (35) zbog bolesti je otkazao nastup na UFC-ovoj priredbi u Moskvi 9. studenog. Tako je u glavnoj borbi večeri ostalo upražnjeno mjesto protiv domaće uzdanice Alexandera Volkova (30), a već se počelo govoriti kako bi idealna zamjena bio Francis Ngannou (33) koji tako i tako jedva čeka novu borbu, a i trenutno je uz Cormiera prvi pretendent na titulu Stipe Miočića.

No, francusko-kamerunski borac morat će još malo pričekati jer je nešto manje od tjedan dana od zadnje borbe, kontroverzni Greg Hardy (31) ugovorio novi meč. Nakon što je je prvi u povijesti UFC-a koristio inhalator između rundi pa je njegova jednoglasna sudačka pobjeda protiv Sosolija (29) proglašena 'no contestom' dobio je veliku priliku. Ta amaterska pogreška samo mu je donijela novu borbu protiv puno zvučnijeg protivnika, dok je Ngannou opet ostao razočaran.

- Volim UFC igru, tako je zabavna - napisao je Ngannou uz oznaku UFC Moskva.

SJAJAN UFC BOSTON Neviđena glupost kontroverzne zvijezde: Šokirao je čak i suce

Tako će Francis još koji tjedan, a vjerojatno i mjesec ostati bez borbe i još nije poznato što mu se sprema. Trilogija Stipe - DC vjerojatno je na putu pa bi on mogao čekati pobjednika iz tog meča, a on nema velike zahtjeve - želi samo borbu protiv rangiranog borca. No, i na to će morati pričekati.

Komentari (3)
  • Ngannou protiv DC... mislim da bi svi to htjeli gledati, i onda pobjednik na Miocica

    23. 10. 2019,   23:50
  • Mislim da Dos Santos ima više od 35 godina...

    24. 10. 2019,   09:38