Obavijesti

Sport

Komentari 10

Ni pljusak ih nije omeo: 'Modri' pobijedili poljski Slask Wroclaw

Ni pljusak ih nije omeo: 'Modri' pobijedili poljski Slask Wroclaw

Komnen Andrić ovoga je puta odigrao svih 90 minuta, u modrom dresu najbolji su bili Perić, Šitum, Ademi, Marin i Moro, a Dinamo sljedeću utakmicu u petak igra s bečkom Austrijom...

VIDEO

Dinamo je stigao do još jedne pobjede na pripremama u turskom Beleku, plavi su danas po velikom pljusku bili bolji (2-0) od četrnaestoplasirane momčadi poljske lige Slask Wroclawa. Hrvatski prvak odigrao je skromni(ji)h 45 minuta, a onda u drugom dijelu pojačao ritam i zasluženo stigao do novog trijumfa. Dinamo su do pobjede odveli Šitum i Franjić.

Pokretanje videa...

Bjelica nakon utakmice sa SLASKom 02:30

Prvo poluvrijeme bila je to prava laganica. Nije tu bilo velikih prilika, niti žestokih startova, još jedan kišni dan donio nam je baš prijateljski susret. Modri su u tom periodu imali dvije (polu)prilike, Marin je već u 3. minuti iz blizine pokušao prebaciti suparničkog vratara, ali je Slowik bio uspješniji. Isti igrač probio je lijevu stranu u 39. minuti, lopta je nakon odbijanca došla do More koji s ruba kaznenog prostora tuče iznad gola. I to je bilo sve.

Belek: Prijateljska utakmica između GNK Dinamo i FC SLASK Wroclaw

Nastavak je ipak bio nešto zanimljiviji, a Dinamo je poveo u 54. minuti. Mario Šitum se s bočne pozicije probio po lijevoj strani, odigrao dupli pas s Marinom, pa ušao prema sredini i preciznim udarcem s 18 metara matirao Slowika. Poljaci su opasni bili u 60. minuti, Celeban je zamalo zakasnio na drugu vratnicu, pa nakon ubačaja s lijeve strane loptu poslao preko gola.

Zagrepčani su do drugog gola stigli iz prekida u 70. minuti. Moro je sada ubacio iz slobodnog udarca s lijeve strane, a mladi Franjić se najbolje snašao u suparničkom petercu, pa iz blizine poslao loptu u mrežu. I tako zabio svoj prvijenac u dresu seniorske momčadi Dinama. Nastavile su se prijetnje modrih, Moro je u 78. minuti još jednom idealno ubacio, a Rrahmani skrenuo loptu pored gola.

Strijelci: 1:0 - Šitum (54), 2:0 - Franjić (70).
Dinamo (4-1-4-1): Livaković - Stojanović (od 66. Matel), Theophile, Perić, Šitum - Ademi - Ćuže (od 59. Baturina), Moro, Majer (od. 66 Franjić), Marin (od 66. Rrahmani) - Andrić.
Slask Wroclaw (4-2-3-1): Slowik - Pawelec, Celeban, Golla, Augusto - Tarasovs, Maczyinski - Pich, Chrapek, Ahmadzadeh - Robak. (još su igrali: Wrabel, Cholewiak, Musonda, Labojko, Gaska, Broz, Piech, Dankowski).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi