Obavijesti

Sport

Komentari 17

Nije bitno tko je za Dinamo ili Hajduk, nego imati veliko srce

Nije bitno tko je za Dinamo ili Hajduk, nego imati veliko srce
1

Unikatni dresovi s derbija Dinama i Hajduka bit će na velikoj aukciji 24sata, a sav prihod ide za Šimuna Stojanovića, dječačića kojem je amputirana noga i koji čeka ortopedsko pomagalo

VIDEO

Kad god se skupljala pomoć onima kojima je najpotrebnije, Hrvati su pokazali da su itekako složni. Veliko srce pokazao je i GNK Dinamo, koji nam je ustupio dresove s derbija, kako bismo ih Vama dali na aukciju.

Pokretanje videa...

02:22

Ovdje zaista nije važno tko je dinamovac, a tko hajdukovac. U ovoj aukciji to je najmanje važno. Ovdje je bitno veliko srce, a njega smo pokazali tisuću puta.

Aukcija počinje danas, a trajat će do 29. studenog, kad ćemo zaključiti aukciju, obavijestiti vas o skupljenom iznosu i proslijediti ga Šimunu Stojanoviću, dječačiću kojemu je amputirana noga. Devet sati trajala je iznimno teška i kompleksna operacija malenog dvogodišnjeg Šimuna Stojanovića iz Županje koji je rođen s brojnim deformacijama kostiju u tijelu kakve hrvatski liječnici još nisu vidjeli.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Šimun je operiran u privatnoj klinici čuvenog dr. Paleya na Floridi i okončana je sa posvemašnjim uspjehom.

Mali lav Šimun je od srca navijao za Dinamo u Ligi prvaka, odjeven u najdraži modri dres. Uživao je i iskreno se smijao nakon sjajne utakmice “plavih” protiv Atalante i Šahtara.

- Tata Tomislav Šimunu je uspio naći prijenos Dinamovih utakmica, smišlja sve načine da malenom skrene misli s teške operacije. Navijali smo, skakali, samo da Šimun ne misli na bolove - ispričala nam je majka Martina (33).

Mali lav dobio je bitku. I, u to ne sumnjajte, dobit će i sve ostale. I njegov prvi korak bit će prvi korak svih nas. 

Veliko srce pokazao je i GNK Dinamo, koji je u suradnji s 24sata, na veliku aukciju za Šimuna ponudio 23 dresa s derbija protiv Hajduka. Aukcija počinje ovu subotu, a trajat će do 29. studenog, kad će se zaključiti, a mi ćemo objaviti prikupljen iznos za Šimuna Stojanovića.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Šimun prohodao s protezom: Dinamo, ma nije bitno koji si...
POGLEDAJTE VIDEO

Šimun prohodao s protezom: Dinamo, ma nije bitno koji si...

Kada nekog voliš, nije bitno na kojem je mjestu, bitno je da se trudi, da gori željom i da sa tom željom sagorjeva... Dinamo u srcu. Nakon pet dana... Čudo! Šimun je prohodao s protezom

Za Šimunov korak skupljeno je 87.650 kuna aukcijom dresova!
ZAVRŠILA HUMANITARNA AKCIJA

Za Šimunov korak skupljeno je 87.650 kuna aukcijom dresova!

Nakon tjedan dana završila je humanitarna akcija "Šimunov korak" u suradnji 24sata i Dinama. Maleni Šimun (2) dobit će dio potrebnih sredstava za protezu od aukcije Dinamovih dresova
Posljednji je dan velike aukcije: Kupite dres Dinama za Šimuna
HUMANITARNA AKCIJA

Posljednji je dan velike aukcije: Kupite dres Dinama za Šimuna

Šimun Stojanović u Sjedinjenim Državama očekuje izradu ortopedskog pomagala koje će mu omogućiti da hoda, a sredstva prikupljamo u aukciji Dinamovih dresova. Ostavite svoju ponudu