Obavijesti

Sport

Komentari 7

Nije loše, ha? Overeem otkrio kako su pokrpali tešku ozljedu

Nije loše, ha? Overeem otkrio kako su pokrpali tešku ozljedu
1

Sudac je, ja mislim, prebrzo zaustavio borbu. Nisam bio nesvijesti nego u nokdaunu i odmah sam se vratio na noge, kaže Alistair Overrem kojeg je Jairzinho Rozenstruik pobijedio i unakazio

VIDEO

Surinamski div Jairzinho Rozenstruik (31) prije 12 dana je Alistaira Overeema (39) u Washingtonu nokautirao i unakazio, totalno mu je 'uneredio' gornju usnu.

Pokretanje videa...

01:32

Overeem je pred kraj pete runde djelovao kao sigurni pobjednik, ali... Samo četiri sekunde prije kraja meča Rozenstruik ga je zgromio udarcem efekta sudara sa omanjim dostavnim kamionom, promijenio mu osobni opis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Overeem heads home after #UFCDC 📱 Stream UFC Destined on ESPN+

A post shared by ESPN MMA (@espnmma) on

Overeemova usna išla je u u kategoriju 'uznemirujućeg sadržaja', a Nizozemac se sada pokazao, zašiven, pokrpan i... Uvjeren da je mogao ostati na nogama još te četiri sekunde:

- Sudac je, ja mislim, prebrzo zaustavio borbu. Nisam bio nesvijesti nego u nokdaunu i odmah sam se vratio na noge. Bio je to dobar meč, borba u kojoj sam bio bolji u svakoj rundi i zaslužio sam pobjedu - izjavio je Overeem kojem sada slijedi dodatni kućni oporavak, a sa 39 godina na leđima upitno hoće li opet u oktogon.

MMA: UFC Fight Night-Washington DC-Overeem vs Rozenstruik MMA: UFC Fight Night-Washington DC-Overeem vs Rozenstruik

'Bigi boy' Rozenstruik? Taj je zadržao status neporaženog UFC borca i čeka na 'Sudar mrcina' sa moćnim Afrikancem Francisom Ngannouom (33).

Ako sruši i Kamerunca, tko zna... Možda zasluži borbu sa najboljim od najboljih, hrvatskim vatrogascem iz Ohija, Stipom Miočićem (37) koji je Ngannoua već pobijedio i pokazao mu da UFC nije samo sirova snaga nego - umijeće borilačkog sporta.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

21:06
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića