Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nije slučajno! Islanđani imaju baby boom 9 mjeseci nakon EP

None Foto: Michael Dalder

Postavljen je rekord u broju epiduralnih u rodilištima ovaj vikend, devet mjeseci nakon pobjede od 2:1 nad Engleskom, napisala je na Twitteru Asgeir Petur Porvaldsson, radnik na bolničkom odjelu za anesteziologiju

Islandska bolnica je zabilježila rekordan broj epiduralnih koje su primljene proteklog vikenda - točno devet mjeseci nakon povijesnog uspjeha u Nici!

Svi se još sjećaju velike pobjede Islanda nad Engleskom u utakmici osmine finala Europskog prvenstva u Francuskoj. Islanđani su u Nici 27. lipnja 2016. godine poslali Engleze kući, a oni su dugo u noć slavili svoj povijesni uspjeh.

A ako ste se ikada pitali kako su ga točno proslavili, mislimo da sada imamo točne informacije. Naime, islandska bolnica je zabilježila rekordan broj epiduralnih koje su primile trudne žene uoči porođaja proteklog vikenda.

Prema islandskom magazinu Visir, nikada više žena u bolnici Landspitali nije zatražilo epiduralnu anesteziju kao tijekom proteklog vikenda, točnije 25. i 26. ožujka 2017. godine.

- Postavljen je rekord u broju epiduralnih u rodilištima ovaj vikendm devet mjeseci nakon pobjede od 2:1 nad Engleskom - napisala je na Twitteru Asgeir Petur Porvaldsson radnik na bolničkom odjelu za anesteziologiju.

Komentari (8)
  • OoOo hebim ti... 27.lipanj.2015 sta vrijeme ide kao da je bilo prosle godine :)

    27. 3. 2017,   22:41
  • Zivio nogomet!

    27. 3. 2017,   22:04
  • Pola ce ih bit francuzi...hehe

    28. 3. 2017,   00:20