Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nije sve, nije sve tako crno... Osim dresova, jer crno je hit!

None Foto: Slavko Midžor/PIXSELL/24sata/Facebook 6

Prvo Hrvatski dragovoljac i njihova crna verzija s kartom Hrvatske preko dresa. Potom je HNS objavio izgled novih dresova za SP i predstavio rezervni crni dres te na kraju Vukovar i njegov prekrasan dres

Najtamnija boja, koja nastaje nedostatkom ili potpunom apsorpcijom svjetlosti. Jedna od prvih boja koju su ljudi koristili u neolitu za stvaranje pećinskih slika. U Rimskom carstvu postala je boja žalosti, ali u Hrvatskoj je - hit za dresove! 

Foto: Slavko Midžor/PIXSELL/24sata/Facebook

Prvo Hrvatski dragovoljac pa hrvatska reprezentacija i na kraju - Vukovar 1991.

Svi žele crne dresove

Crne garniture dresova Dragovoljca i Vukovara razgrabljene su nakon što smo eksluzivno u 24sata prvi objavili priče o revolucionarnim dresovima, onom Dragovoljca preko kojeg je karta Hrvatske i Vukovara u koji su utkani Vodotoranj i stihovi domoljubne Hegedušićeve pjesme Stoji Grad, nastale tijekom srbočetničke agresije na Hrvatsku.

Zovu nas u Kanadu, išli bismo i biciklima!

- Nevjerojatno! Sat vremena nakon što je na vašem portalu izašao članak imao sam 173 narudžbe! Zvali su nas i Hrvati iz Kanade, žele nas ugostiti u Edmontonu sve će organizirati. Ma išli bismo tamo i biciklima. Obećali su nam i donaciju za klub - rekao nam je trener drugoligaša HNK Vukovara Ivica Radoš.

UNIKAT 'Stoji grad' i Vodotoranj utkani u dres koji je dirnuo Vukovarce

Novi dres krase motivi Grada Heroja. Ispod grba nalaze se poznati Hegedušićevi stihovi iz pjesme 'Stoji grad', a desno od nje isijava slika vukovarskog vodotornja. Novi je dres Vukovarcima poklonio varaždinski Fotex.

- Zovu nas Hrvati i Vukovarci iz Irske, Italije, Njemačke, Austrije i Australije i šalju upite. Zvalo me i puno kafića koji su odmah naručili za svoje turnir momčadi cijele komplete. Cijena? Nitko ne pita za to - dodao je trener Radoš.

Lijepa li si

Cijena je 250 kuna, komplet koji uključuje dres i hlačice.

Slična pomama vlada i u Hrvatskom dragovoljcu, koji je dobio crnu verziju dresa preko kojeg je karta Hrvatske. 

- Ovo je dres koji smo personalizirano napravili isključivo za Hrvatski dragovoljac. Samo za njih i sve koji vole Hrvatsku - rekao je Kristijan Japec, direktor tvrtke Vego sport, zastupnika tvrtke Alpas za Hrvatsku.

Prodali smo sve iz skladišta

Za novim dresom svi su poludjeli.

- U deset dana smo rasprodali sve što smo imali na skladištu. Svih 600 komada! Već deset dana sam za kompjutorom, ne prestaju stizati upiti sa svih strana, zvali su nas iz Švicarske, Njemačke, Austrije, Bosne i Hercegovine. Za dva, tri tjedna ćemo opet imati dresove, ali i to će vrlo brzo planuti, jer naručuju sa svih strana - rekao je Japec.

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Vatreni postali crni

U međuvremenu je i HNS objavio izgled novih dresova za Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Najviše pozornosti izazvao je gostujući dres, u superpopularnoj crnoj boji. Ne sumnjamo da će i taj, čim dođe u prodaju, biti razgrabljen u rekordnom roku...

Premijera novog crnog dresa Vatrenih bila je noćas, u prijateljskoj utakmici protiv Perua u Miamiju. Nismo prošli najbolje, no sudeći po komentarima dres je hit... Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Komentari (20)
  • Na dres bi moj dida bio ponosan jer bi umro triput za tu boju i taj grb na njemu a igre se stide i moji kucni ljubimci. Dalicu pazi, tko visoko leti nisko pada i mnogi prije tebe na raznim poljima su od od obozavane osobe dosli do dna i na dobrom si putu ka tome za sada. Realno nista nisi napravio, provukao si se u Ukrajini, na mah dobio jednu utakmicu Grke ostalo je bila tuga, losa igra u prijateljskim, ova pljuska sad nocas..dizali su te kao da si Isus a ocito to nije tako a nisi se libio primiti zasluge na svoj racun. Bojim se da mi necemo ni skupinu proci, lazemo sebe da smo dobar tim a nismo realno jer u TOP timu Strinicu i Corluki nema mjesta u ovom trenutku. Sto nisi zvao Benkovica ili zasto nisi stavio Leovca, pa tog Strinica je davno trebalo otpisat, no ocito lik ima jako dobrog menagera koji ima jako dobre 'argumente' zasto se on uvijek mora gurati. Narod nije slijep Dalicu i ne pravite budalu od njega !!! Leovac, zasto on ne igra !?!?!?!

    24. 3. 2018,   07:38
  • Crno nam se nosi,crno nam se piše

    24. 3. 2018,   09:48
  • Crna mi je u divojke kosa to je boja moja to je boja HOS-a!! :)

    24. 3. 2018,   08:19