Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nijedan povratnik nije ni blizu Robiju Prosinečkom

None Foto: Robert Anić

Samo je veliki Robert Prosinečki u novije vrijeme opravdao povratak u Maksimir, samo su tada "modri" igrali u toliko željenoj Ligi prvaka

Od perspektivne i mlade momčadi Dinamo je u šest mjeseci postao stara momčad, upitne perspektive. Posebno će to vidljivo biti nakon odlaska Luke Modrića.
Ako je klub već morao prodati Ćorluku i Eduarda, zašto se i dalje nije inzistiralo na mladim igračima i do kraja u njih vjerovalo?
Dinamo se i ove sezone okrenuo povratnicima iako su i iz iskustva mogli naučiti da to baš i nije najbolje rješenje. Jedini povratnik koji je donio kvalitetu više je Robert Prosinečki, kad je Dinamo igrao u Ligi prvaka. Svi poslije njega nisu opravdali povratak. Čim je došao u Dinamo, Branko Ivanković riješio se Jensa Nowotnyja, Marija Cvitanovića i Jasmina Agića, nešto prije prestao je igrati i Silvio Marić. Nakon odlaska “iskusnih” maksimirski klub krenuo je uzlazno.
No umjesto da tako i nastavi, prodani su Ćorluka i Eduardo, a Dinamo je počeo nalikovati na NK Veteranski. Od starijih igrača dolazak je opravdao samo Georg Koch. Tomo Šokota zabio je dva gola, i to oba Domžalama, Boško Balaban zabio je samo Werderu, a Davor Vugrinec Hazaru. A dovedeni su upravo da pomognu mladoj momčadi u Europi. Puno nije dao ni Mikić, a tek ćemo vidjeti Bišćana.

DAVOR VUGRINEC
Zabio je važan gol Hazaru, sad je pao u treći plan

BOŠKO BALABAN
Ispromašivao se protiv Werdera, poslije neprimjetan.

TOMO ŠOKOTA
Protiv Rennesa je ušao u igru u posljednjoj minuti.

IGOR BIŠĆAN
Doveden je kao pojačanje za sljedeću sezonu, ali ozbiljan nogomet već dugo nije igrao.

Komentari (3)
  • Nemože se ni jedan igrač Dinama uspoređivati s Robijem,izuzev Modrića koji mu je najbliži,ali još nije kao on,ali ne sumljam da neće biti!!!Ali nemože Luka igrati sam protiv 11 igrača!!To u HNL-u i može proći,ali u Europi nema šanse!!

    22. 12. 2007,   23:08
  • Platite ih po zaslugama ili kupujte ljude koji znaju cijenit BMW ROLEX i ostalo sta im dinamo pruza. Jadni mulci od 20 godina milijune dobivaju pa misle da su popili nogometnu pamet. Dajte im jedva za kruh pa ce igrat !

    23. 12. 2007,   00:22
  • hehe balaban je pravi balaban, anti talent

    23. 12. 2007,   00:31