Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nijemac je izgubio čak 58.000 eura zbog ispadanja Hajduka...

None Foto: Ivo Čagalj/Pixsell/Facebook

Veliki poraz Hajduka i ispadanje iz Europe u četvrtak navečer teško je palo igračima i navijačima Hajduka, no osim njih, bolnu noć proveo je i jedan Hrvat iz Njemačke zbog prevelike vjere u "bile"

Na Facebooku je u petak osvanula objava u kojoj, tvrdi stranica, stoji listić na kojemu se jedan čovjek okladio na čak  12 parova (koliko je vidljivo s fotografije) te je među njima "pao" samo Hajduk pri čemu je izgubio čak 58.000 eura. Naime, gospodin se kladio da će Hajduk pobijediti, ali to se nije dogodilo. 

Podsjetimo, Hajduk je u nevjerojatnoj utakmici kakvu europska povijest hrvatskih klubova već dugo ne pamti, izgubio na domaćem terenu 3:1 od Gzire United i tako izgubio prednost iz prve utakmice 2:0. Ukupnim rezultatom 3:3, ali golom više u gostima, "igračići" su ugasili europske snove Splićana. 

 

FLOP 10: ANKETA Od Shelbournea do Gzire: Koje su najveće hrvatske blamaže? OREŠČANINU OTKAZ Bjelanović i Brbić su ponudili ostavke koje nisu prihvaćene...

Još kada je malteški trener rekao kako je motivirao svoje igrače... Samo jedan napis u novinama bio je dovoljan da im objasni - Vi niste nesposobni, vi njih možete pobijediti. I tako je "amaterski klub" slomio "majstore s mora". Ili su pak slomili sami sebe vječnim borbama s vjetrenjačama? No, koliko god se to godinama pokušavalo prikazati, vjetrenjače nisu negdje dalje u nekim sjevernim krajevima. Vjetrenjače su na Poljudu. Ljudi u Hajduku i oko Hajduka nisu uspjeli ono što su obećavali. 

VIDEO: GANULI I PREMIJERA Motivirao Maltežane člankom iz novina: Vi niste nesposobni! POGLEDAJTE Video: Gađao zaštitara pa upao u kanal na Poljudu i nastradao

Utrčavanje na travnjak nakon utakmice bio je ključni znak - model, nazovite ga kako volite, hajdemo reći da je to 'socios' u Hajdukovom primjeru bio je koban. Klub proživljava nikad gore desetljeće, posebno zadnjih nekoliko sezona. Dalo bi se naslutiti, negdje se povlače krivi potezi. 

Sada se traže krivci, sazivaju pressice, smišljaju ostavke i planovi dalje. U međuvremenu, ni 24 sata nakon ispadanja, Uprava predstavlja novoga igrača. Prijelazni rok, dakle, nije poremećen europskim debaklom. Doveden je Nigerijac Eduok koji će, nadaju se u Hajduku, pojačati napad "bilih" sve do 2023. godine. 

UŽIVO OD 18 SATI Izvanredna pressica u Hajduku: Hoće li otići (samo) Oreščanin?

Među upravom, igračima, navijačima, ovima i onima, pala je i prva žrtva - trener Siniša Oreščanin.

Komentari (21)
  • ne bi se kladio na hajduk ni da igra s trecom momcadi malteske lige..uf, cekaj...

    19. 7. 2019,   18:06
  • Takve nezalim stavlja kvotu 1.05 da nije stavio imo bi 300 e manje i dobio bi sve

    19. 7. 2019,   19:03
  • Nije ih izgubio jer ih nije ni imao.

    19. 7. 2019,   18:41