Obavijesti

Sport

Komentari 9

'Nijemci su mi se zahvaljivali jer sam ozlijedio M. Ballacka'

'Nijemci su mi se zahvaljivali jer sam ozlijedio M. Ballacka'
1

Ironična stvar cijele priče je što su mi neki njemački nogometaši zahvalili. (Ballack) nije baš bio najomiljeniji u reprezentaciji, rekao je Kevin-Prince Boateng, koji je teško ozlijedio Ballacka

VIDEO

Nakon što je Michael Ballack propustio Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici 2010. godine, njemački reprezentativci su mi se zahvalili, tvrdi nogometaš Milana Kevin-Prince Boateng, koji je prekršajem "eliminirao" Ballacka sa SP-a.

Zvijezda AC Milana otkrila je to u svojoj autobiografiji gdje je objasnila detalje povijesti koju ima s Michaelom Ballackom i koja se javila nakon finala FA Cupa 2010. godine.

I dok je većina bila zabrinuta zbog izostanka ubojitog Michaela Ballacka sa SP-a, Boateng je dobio pozitivne poruke nekih njemačkih nogometaša.

- Ironična stvar cijele priče je što su mi neki njemački nogometaši zahvalili. (Ballack) nije baš bio najomiljeniji u reprezentaciji. Nitko nije bio sretan što će propustiti SP, i ja sam bio jedan od njih, ali neki su mislili kako će bez njega još bolje igrati - tvrdi Boateng.

Boateng se prisjetio i ranijih okršaja s Ballackom.

- Opalio mi je šamar tijekom utakmice (finala FA Cupa). Sudac Chris Foy to nije vidio. U sljedećih par dana ljudi su govorili da sam namjerno napravio prekršaj i da sam ga namjerno ozlijedio kako bi propustio SP. Oni su svi glupi i nikad nisu igrali nogomet - napisao je Ganac u knjizi.

- U skoro svakoj utakmici postoje prekršaji te vrste. U takvim situacijama ne razmišljaš o Svjetskom prvenstvu... On je otišao s travnjaka, ja sam dobio žuti karton. Za mene je tu priča završena.

No nije to bio prvi njihov okršaj. Prvi se dogodio dok je 18-godišnji Boateng igrao za Herthu Berlin, a Ballack je bio član Bayerna.

- Imao sam 18 godina kada sam se prvi put susreo s njim. Tijekom našeg prvog susreta u Bundesligi imali smo nezgodnu situaciju. Ballack mi je stao na stopalo i rekao: "Ušuti, što misliš tko si ti?", a ja sam mu odgovorio: "Ma što ti misliš tko si ti??".

- Ja sam zvijezda - odgovorio je napadač Bayerna na što mu je Boateng odgovorio:

- E, pa čak i zvijezde padaju.

Boateng je dodao kako je primao prijetnje smrću nakon kobne ozljede. Ballack tvrdi kako mu se Boateng nikad nije ispričao, a veznjak Milana to sve opovrgava. Kevin-Prince kaže kako se momentalno ispričao bivšem kapetanu njemačke reprezentacije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe