Obavijesti

Sport

Komentari 48

'Nikad nisu igrali pred 30.000, ne znaju što ih čeka u Splitu...'

'Nikad nisu igrali pred 30.000, ne znaju što ih čeka u Splitu...'
3

Ne znam na kojem će stadionu Gzira United ugostiti bijele, niti hoće li se prva utakmica igrati na umjetnoj ili pravoj travi. Opet, Gzira United nema kvalitetu kojom bi mogla parirati Hajduku...

VIDEO

Hajduk će u 1. pretkolu Europske lige put Malte. Nogometaši Siniše Oreščanina imali su sreće u ždrijebu, Gzira United mora bijelima poslužiti tek kao zagrijavanje za ozbiljnije europske ispite. Tako misli i Mislav Anđelković (31), bivši igrač Hajduka koji danas nogometni kruh zarađuje na Malti. Mislav Anđelković je od 2016. godine član tamošnje Birkirkare. 

- Gzira je odličan ždrijeb za Hajduk, stvarno mislim da tu Splićani ne bi trebali imati nikakvih problema. Teško mi je pričati o kvalitetama Gzire Uniteda, na Malti je malo drugačije nego kod nas u Hrvatskoj, tu se momčadi znaju potpuno izmijeniti tijekom prijelaznog roka. A ostane li Gzira s istim kadrom kao i prošle godine, Hajduk je veliki favorit - kaže Mislav Anđelković, pa nastavlja:

- Najveći problem Hajduku mogla bi predstavljati vrućina. Ok, nisu to sad one afričke sparine, ali u Hajduku moraju biti svjesni kako će ovdje biti bar nekoliko stupnjeva toplije nego u Splitu. Atmosfera? Ma s tim neće biti problema, nema tu ludih i fanatičnih navijača kao na Poljudu. A sumnjam da su igrači Gzire ikada zaigrali pred 30-ak tisuća gledatelja, možda nisu ni svjesni što ih očekuje u Splitu.

Može li Gzira United čime iznenaditi Hajduk?

- Gledajte, Gzira je prošle sezone imala dobre i brze napadača koji su bili opasni kroz kontranapade. Ne znam hoće li oni ostati i ove sezone u Gziri, ali njima se ne smije dati previše prostora. Opet, slabija strana im je defenziva, vjerujem da će Hajduk lakoćom već u prvoj utakmici Gziri zabiti nekoliko golova, osigurati si miran uzvrat u Splitu. 

A kakav stadion očekuje bijele na Malti?

- To ne znam, doista nisam siguran na kojem će stadionu Gzira dočekati Hajduka. Ovdje na Malti imate tri kvalitetnija stadiona, jedan je onaj nacionalni Ta Qali stadion na kojem je nekoliko puta igrala i Hrvatska, drugi je odmah do njega i tu igraju mlade reprezentacije. Taj ima najmoderniju vrstu umjetne trave, pa sam siguran kako se u Hajduku ne bi bunili ako zaigraju na nekom od tih travnjaka - završio je Anđelković.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica