Obavijesti

Sport

Komentari 15

'Nikada s Messijem nisam imao problema, ali sada me šokirao!'

'Nikada s Messijem nisam imao problema, ali sada me šokirao!'
3

Bilo je odluka na koje su se i Brazilci mogli žaliti. Sa Messijem nikad nisam imao problema, on je posvećen igri, a ne svađi sa sucima, ali... Sada me šokirao svojim izjavama, kaže ekvadorski sudac

VIDEO

Ispadanje Argentine od Brazila u polufinalu Cope Americe ostavilo je ogromne 'repove', a najglasnije odjeknule su riječi najslavnijeg, Lea Messija.

Veliki je Argentinac poslije 0-2 poraza od Brazila (1-0 Gabriel Jesus 19', 2-0 Firmino 71') odlučio ne sudjelovati u ceremoniji dodjele medalja i izjavio:

- Ne trebamo biti dio ove korupcije, pokazali su manjak poštovanja prema nama. Nisu nam dopustili da budemo u finalu. Korupcija i suci nisu dopustili ljudima da uživaju u nogometu. Trofej je rezerviran za Brazil. Nadam se da suci i VAR neće utjecati i da će dozvoliti Peruu da igra, ali teško - rekao je Messi.

Copa America Brazil 2019 - Semi Final - Brazil v Argentina

Nogometnog savez Južne Amerike (CONMEBOL) oglasio se priopćenjem:

- Temelj fair-playa je prihvaćanje rezultata sa poštovanjem i osjećajem odgovornosti. To isto važi za procjenjivanje sudačkih odluka, koje ovise i o ljudskom faktoru i uvijek će biti podložne poboljšanjima. Potpuno je neprihvatljivo da se na temelju pojedinačnih incidenata u natjecanju, u kojem pod istim uvjetima sudjeluje 12 momčadi, izvlače teške, neosnovane i lažne optužbe i da se dovodi u pitanje poštenje i regularnost Copa Americe.

Argentina je tražila dva 11-erca nakon prekršaja Alvesa i Arthura na Agueru i Otamendiju, ali ekvadorski sudac Roddy Zambrano nije tražio pomoć VAR-a, niti ih je dosudio. Messi je poludio:

- Igrali smo odlično, a onda završi ovako... Cijeli turnir suci sviraju sranja! Da, sranja od igranja rukom, sranja od prekršaja, sranja od penala! A sada uopće nisu koristili VAR! Ovo je nevjerojatno! Nadam se da će CONMEBOL učiniti nešto, ali mislim da na kraju ipak neće biti ništa od toga jer Brazil kontrolira sve i nije se smjelo dogoditi da ispadnu - govorio je Messi još vruć nakon poraza.

Sada se oglasio i najprozvaniji, Ekvadorac Roddy Zambrano:

- U VAR sobi su procijenili da je situacija sa Otamendijem 50-50, da se ne može sa sigurnošću procijeniti radi li se o penalu ili ne pa me nisu ni kontaktirali. Kada sam drugi dan vidio duel i sam sam procijenio da sam mogao suditi penal.  Što se tiče Alvesa i Aguera na prvu je zapravo djelovalo kao teški faul na Alvesu, ni za to me nisu pozvali da još jednom provjerim - priča Zambrano, a netko tu žestoko laže.

Copa America Brazil 2019 - Semi Final - Brazil v Argentina

Jer Urugvajac Leodan Gonzalez koji je bio šef u VAR sobi tvrdi da su Zambrana itekako upozorili da sam na snimci pogleda sumnjive situacije.

Da cirkus bude veći, odmah drugi dan nakon utakmice u javnosti je završila informacija kako je frekvencija na kojoj je VAR soba komunicirala sa Zambranom bila ista kao ona koju je koristila služba osiguranja brazilskog predsjednika Jaira Bolsonara, a dobrim dijelom VAR suci i glavni arbitar nisu mogli ni komunicirati jer je veza pucala!

Roddy Zambrano je prokomentirao i Messijeve optužbe:

- Sa Messijem nikad nisam imao problema, on je posvećen igri, a ne svađi sa sucima, ali sa izjavom o korupciji me jako neugodno iznenadio. Šokiran sam njegovim riječima, ali... Valjda svatko ima pravo na svoje mišljenje - rekao je Zambrano.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'
RIJETKO POJAVLJIVANJE U JAVNOSTI

Šuker se vratio korijenima. U susjedstvu se pohvalili: 'Puno znači podrška Zlatne kopačke'

Davor Šuker, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i predsjednik HNS-a, koji se rijetko pojavljuje u javnosti, bio je u utorak u Livnu, očevu rodnom kraju, gdje je posjetio stadion Zgona i oduševio se radom kluba