Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Niki Kovaču za klupu Evertona nude 2,2 mil. kuna na mjesec...

None Foto: Sven Hoppe/DPA/PIXSELL, 24sata

PADA TEČAJ NA KOVAČEV DOLAZAK U početku je tečaj bio pet, da bi na Nikin dolazak tečaj pao na ‘skromnih’ - tri! A preseli li na Goodison Park, čekala bi ga pozamašna plaća

Ako ćete suditi po engleskim kladionicama, Niko Kovač (48) veliki je favorit za klupu Evertona. Štoviše, tečajevi su toliko niski da biste za uloženih 100 kuna, postane li Niko trener Evertona, zaradili 200 kuna. 

Ušuljao se Niko Kovač na Goodison Park i gledao Everton - Chelsea, no klupski kroničari odmah su ga primijetili i priča se zakotrljala. 

Momčad u koju je ove sezone uloženo 120 milijuna eura na dolazak Alexa Iwobija, Moisea Keana, Andre Gomesa, Jeana-Phillipea Gbamina i Fabiana Delpha trenutačno je na 14. mjestu, samo dva boda udaljena od pozicije koja sljedeće sezone vodi u Championship.

VEČERAS ODLUKA Što trebaju Brozović, Kovačić i Lovren da prođu u 2. krug LP-a

Momčad je dobra, no čelnici smatraju da im treba čvrsta ruka, a to je upravo Niko Kovač. Navodno su mu već ponudili i ugovor, koji bi mu jamčio 250.000 funti na mjesec, što je oko 2,2 milijuna kuna odnosno tri milijuna eura na godinu.

Kao trener Bayerna Niko je zarađivao pet milijuna eura na godinu, no novac mu trenutačno nije prioritet jer je za rastanak s bavarskim klubom dobio devet milijuna eura otpremnine.

I dok se navijači Evertona nadaju da bi Kovač mogao sjesti na njihovu klupu, u priču se uključio i Arsenal s većom ponudom...

Komentari (15)
  • Ne vjerujem da ce ga u kunama isplacivati . 😀

    10. 12. 2019,   14:32
  • Niko ako čitaš ovo molio bi te da mi se javiš treba mi hitno 1000 eur.

    10. 12. 2019,   14:46
  • Jadan on, dobijat će plaću u kunama, pa uništit će ga mijenjačnice sa svojim provizijama.

    10. 12. 2019,   14:28