Obavijesti

Sport

Komentari 30

Nikin hat-trick, Nijemci mirni: Žao nam je idućeg protivnika...

Nikin hat-trick, Nijemci mirni: Žao nam je idućeg protivnika...
1

Nitko nije očekivao da ćemo biti tri utakmice u nizu bez pobjede, ali to je nogomet. Kad se posklizneš, uvijek imaš šansu da se boriš i vratiš, a to ćemo mi i napraviti u subotu, rekao je Kovač nakon remija s Ajaxom

VIDEO

Niko Kovač na klupi Bayerna proživljava prvu manju krizu. I treću utakmicu u nizu njemački prvak je bez pobjede.

Zabrinjavajuće je to što su Augsburg i Ajax izdržali na Allianz Areni te izvukli po bod, a u međuvremenu minhenski je div pao kod Herthe bez 'ispaljenog' metka.

Tako se bivši hrvatski izbornik očekivano našao na naslovnici Bilda.

Međutim, Nijemci zasad nisu skloni velikoj panici, jednostavno se vjeruje u snagu Bayerna koji bi već u subotu protiv Gladbacha u Bundesligi trebao isplivati iz problema.

- Žao mi je njih, Bayern kad naljutite, to nije dobro - rekao je legendarni Steffan Effenberg.

U utakmici Lige prvaka protiv Ajaxa ništa nije štimalo. Mladi Nizozemci su se išli nadigravati i bili bliže pobjedi pa je stvar morao spašavati kapetan Manuel Neuer u 92. minuti. 

>>> VIDEO pogledajte OVDJE

- Definitivno nismo igrali dobro! Nakon prvih 15 minuta nismo osvajali dovoljno duela, krivo smo dodavali i kao posljedica toga - izgubili smo samopouzdanje. Nitko nije očekivao da ćemo biti tri utakmice u nizu bez pobjede, ali to je nogomet. Kad se posklizneš, uvijek imaš šansu da se boriš i vratiš, a to ćemo mi i napraviti u subotu - rekao je Kovač pa nastavio:

- Ovo je zanimljiva i ravnopravna skupina. Rekao sam u početku da smo favoriti, ali da svaka momčad može pobijediti. Sve je moguće, ali uvjeren sam da ćemo ući u nokaut fazu. Moram sjesti sa stožerom i proći posljednje utakmice kako bih analizirao zašto ne pobjeđujemo. Siguran sam da ćemo poduzeti prave korake da se vratimo na pravi put u sljedećim utakmicama.

Thomas Müller odigrao je 450. utakmicu u dresu Bayerna (11. u povijesti kluba koji je to napravio), ali neće je pamtiti po dobrom.

- Bili smo jako odlučni, ali u ovom trenutku radimo dosta stvari krivo. Šef znaš što ne valja i radimo na tome zajedno da bismo ispravili -  tvrdi Müller.

Neuer je dodao:

- Oni su došli ovdje igrati nogomet.

U redovima Ajaxa - žal.

- Bayern je među najvećih klubovima na svijetu, ali kad pogledate samo ovu utakmicu i prilike koje smo imali, trebali smo pobijediti. Ponosan sam na igrače. Možemo biti sretni rezultatom i što smo na vrhu skupine. Kad pogledate kontekst utakmice, možemo biti zadovoljni bodom, ali odlazeći s terena, razmišljali smo da smo morali pobijediti. Mogli smo i trebali pobijediti! Osim samog početak, odigrali smo fantastično - kaže Ajaxov trener Erik ten Hag.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe