Obavijesti

Sport

Komentari 16

Nikola Jurčević zamjena za Vlaka na klupi Dinama!?

Nikola Jurčević zamjena za Vlaka na klupi Dinama!?
1

Vodstvo Dinama više nema razumijevanja za slabe igre svoje momčadi, a na klupu bi se nakon više od četiri godine mogao vratiti Jurčević

VIDEO

Marijan Vlak gotovo sigurno neće dočekati kraj sezone na Dinamovoj klupi. Teško ga može spasiti i finale Kupa, a kako “modri” igraju, nitko previše ne vjeruje da će zaustaviti Hajduk na putu do naslova. Igrači koji su došli nisu se pokazali pojačanjima, u igri nema atrakcije i to se sve manje sviđa braći Mamić. Oni su već odlučili da je Vlak bivši, kao što je lani u ovo doba godine bio i Soldo, ali nisu još pronašli nasljednika. Jedno ime ih ipak najviše intrigira, to je Nikola Jurčević.
U vrijeme dok je trener Dinama bio Josip Kuže, baš uoči gostovanja u Kranjčevićevoj, već se proširila vijest da su Mamići doveli Jurčevića za trenera, a Prosinečkoga za sportskog direktora. No tada su Jura i Robi bili članovi reprezentativnog stožera, koji je bio na početku puta i zajedno s izbornikom Slavenom Bilićem procijenili su da nije dobar trenutak za odlazak u Dinamo.
Danas je situacija drukčija, Bilićev je stožer dobro uigran, pa Mamići misle da Bilić ovoga puta neće spustiti rampu te će dopustiti Jurčeviću da radi paralelno u Dinamu i reprezentaciji. Nikola Jurčević, navodno, nema ništa protiv, premda svoju prvu epizodu u Maksimiru ne pamti baš po medu i mlijeku u odnosima s Mamićima. No sad je šest godina stariji, iskusniji i kvalitetniji i sigurno ima svoju viziju Dinamove igre. U svakom slučaju, ako misija s Jurčevićem i ovaj put propadne, on će ostati najveća Mamićeva želja. Pa će ga dovesti, ako ne prije, po završetku reprezentativne priče, iduće godine.

MIJENJALI PET TRENERA OD STUDENOG 2006.
Josip Kuže otišao je s Dinamove klupe u studenom 2006. godine. Branko Ivanković bio je trener godinu i pol, a nakon famozne svađe na Dvoranskom prvenstvu je otišao. Zvonimir Soldo osvojio je naslov, ali otišao nakon par mjeseci, da bi se Ivanković vratio u svibnju prošle godine. Otišao je u studenom, a na klupu je sjeo Vlak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet