Obavijesti

Sport

Komentari 29

Nikola Vlašić: Viktoria nema nikakve šanse protiv Dinama...

Nikola Vlašić: Viktoria nema nikakve šanse protiv Dinama...
1

Nikola Vlašić je u dresu moskovskog CSKA u dvije utakmice protiv sljedećeg Dinamovog protivnika osvojio samo bod. Viktoria je iz Europe izbacila Ruse, a sad će to pokušati s Dinamom

VIDEO

Dinamo je za mene veliki favorit i ne vidim kako bi Viktoria mogla izbaciti 'modre', rekao je za Sportske novosti Nikola Vlašić.

Hrvatski reprezentativac je sa svojim klubom ispao iz Europe na pomalo nevjerojatan način. Dva su puta pobijedili Real Madrid, na Santiago Bernabeuu nanijeli su im najveći domaći europski poraz (3-0), ali to nije bilo dovoljno da prođu u daljnju fazu natjecanja. 

Champions League - Group Stage - Group G - Viktoria Plzen vs CSKA Moscow

Završili su grupnu fazu Lige prvaka na četvrtom mjestu, ispred njih je bila Viktoria Plzen, sljedeći protivnik Dinama u šesnaestini finala Europske lige. Rusi nisu uspjeli, ali Dinamo će to popraviti, smatra Vlašić.

- Dinamo ima kvalitetnije igrače, a i po onome što sam vidio u Europskoj ligi, i daleko bolju momčad. Možda bi bilo najpametnije da kažem da su čvrsti i nezgodni, da se odlično brane i imaju dobre kontre. Međutim, nisam ih tako doživio. Nisu posebno agresivni, jer mi smo imali dosta prostora za igru u obje utakmice. Nije da imaju nekakav obrambeni bedem, mi smo im napravili pregršt šansi. Osobno bih istaknuo jedino njihov napadački prekid, tu su dosta dobri - rekao je 'Niksi' o Plzenu.

Champions League - Group Stage - Group G - Real Madrid v CSKA Moscow

Michael Krmenčik Vlašićevoj je momčadi zabio dva gola, ali ga protiv Dinama neće biti zbog operacije križnih ligamenata. U Plzenu 'modre' neće dočekati 'paklena' atmosfera ni atraktivan protivnik, već neugodna momčad koncentrirana na napade iz tranzicije.

Nesuđeni napadač Dinama prvo je ime, ali neće igrati u playoffu
Nesuđeni napadač Dinama prvo je ime, ali neće igrati u playoffu

- Ne želim nikoga podcijeniti, a najmanje suparnika koji nas je izbacio u izravnim utakmicama. Međutim, Dinamo je u svim segmentima bolja momčad od Viktorije i realno je da prođe dalje. Mi smo ispali zbog svoje mladosti i neiskustva, a Dinamo takva propadanja u svojoj igri nema - zaključio je Vlašić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.
Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom