Obavijesti

Sport

Komentari 25

Nikolina je magnet za trofeje: 'Njegujem darove koje imam...'

Nikolina je magnet za trofeje: 'Njegujem darove koje imam...'
30

'Sport, marketing i modeling sve je to povezano. Dobro se osjećam radeći to', rekla je hrvatska odbojkaška reprezentativka Nikolina Božičević čiji se izgled uvijek isticao prije njezinih sportskih kvaliteta i rezultata

VIDEO

Nikolina Božičević (24), djevojka iz zagrebačke Dubrave, atraktivnim izgledom plijeni pažnju gdje god se pojavi. Osim što je krasi iznimna ljepota i fotogeničnost, Nikolina je pravi mamac za trofeje.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Nikolina Božičević zagrebačka je odbojkašica koja je magnet za trofeje 01:39

U svojoj dosadašnjoj karijeri osvojila je naslove prvaka Hrvatske sa zagrebačkom Mladosti i Marinom Kaštela, no do titule je stigla i s mađarskim Vasasom gdje je provela posljednju sezonu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pogledajte fotogaleriju:

24
| Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL/ilustracija

- Iza mene je stvarno zlatna sezona. Znaju me zezati da sam magnet za pehare, no ja bih radije bila skromna i rekla da znam izabrati dobar put za sebe - smije se Nikolina koja igra na poziciji libera.

Mađari više ulažu

Dodala je da je mađarska odbojka na nešto višem nivou nego hrvatska. U Budimpešti, koja ju je podsjetila na rodni Zagreb, dobro se snašla.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Treasure and cherish 🍀✨

Objavu dijeli NB (@nikolina.bozicevic)

- Puno se više ulaže u žensku odbojku nego u Hrvatskoj. Dovode se igračice sa strane i sve je na višem nivou. Mene je malo sputala ozljeda koju sam zaradila na Mediteranskim igrama, ali nakon mjesec dana sam se vratila i sve brzo nadoknadila. Brzo sam se uklopila u ekipu. Vrlo sam komunikativna pa mi nije trebalo mnogo vremena da se sprijateljim sa suigračicama - dodala je hrvatska odbojkašica koja se naučila sporazumijevati i na mađarskom.

- Polovila sam najosnovnije stvari. Nije to neki jezik koji se mnogo koristi. Neke osnovne stvari korisne za život - to sam naučila - objasnila je Božićević koja je s hrvatskom reprezentacijom na Mediteranskim igrama u Tarragoni osvojila zlato.

Božićević ima mnogo pratitelja preko društvenih mreža te se okušala u modelingu.

- Sport, marketing i modeling, sve je to povezano. Dobro se osjećam radeći to - dodala se Nikolina čiji se izgled uvijek u medijima isticao prije njezinih sportskih kvaliteta i rezultata.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Keeping up with @vfit_studio.de 💪🏻💕 #fitness

Objavu dijeli NB (@nikolina.bozicevic)

- Prije me to smetalo jer smo moji sportski uspjesi pali u drugi plan, a izgled u prvi. Shvatila sam da se nemam čega bojati. Roditelji su me napravili takvu kakva jesam i na meni da njegujem darove koje sam od njih dobila - naglasila je Nikolina koja nam nije željela otkriti jeli netko osvojio njezino srce.

Volim zabavne dečke

- Tu ću ostati tajanstvena. Nemam neki posebni tip dečka. Važno je da me kroz priču i zezanciju osvoji - smije Nikolina koja slobodno vrijeme najviše provodi s obitelji.

- Mi profesionalni sportaši želimo što kvalitetnije povesti slobodno vrijeme. Sve ovisi u kojem je stadiju sezona. Najviše sam s roditeljima u slobodno vrijeme. Ipak je s obitelji najljepše - naglasila je Božićević kojoj je ugovor s mađarskim Vasasom istekao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli NB (@nikolina.bozicevic)

- Imam nekih ponuda, no odabrat ću klub gdje ću se moći još više napredovati. Uvijek idem korak po korak. Svaki idući trening novo je dokazivanje - rekla je Nikolina koja nakon odbojke planira ostati u sportu.

- Još o tome toliko ne razmišljam, no željela bih imati svoju teretanu ili fitness studio. To mi se jako sviđa - zaključila je Nikolina.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
Bravo, Hrvatska! WRC nam nudi novi ugovor, potpisujemo na još tri godine. Evo, koji su benefiti
VOZAČI ODUŠEVLJENI

Bravo, Hrvatska! WRC nam nudi novi ugovor, potpisujemo na još tri godine. Evo, koji su benefiti

Plus+ Ukupni ekonomski učinci za Republiku Hrvatsku samo od prošle godine procjenjuju se na više od 105 milijuna eura! A utrke bi uživo trebalo pogledati više od 300.000 ljudi