Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Niku 'punili' lijekovima, Ivica Kostelić ipak bolje

None Foto: AFP

Nika Fleiss je još u četvtrak navečer primala lijekove, dok je s Ivicom Kostelićem situacija ipak puno bolja. Njegova prehlada je pod kontrolom

Nika se još samo mora poroditi na stazi da bi ispucala sve zgode koje su joj se dogodile u karijeri, našalio se nedavno Vincencij Jovan, trener naše slalomašice Nike Fleiss, alaudirajući na njene aktualne zdravstvene tegobe.
Osim Nike, zadnjih dana dosta je naših skijaša "vadilo“ liječnički karton. Ivica i Nika su se žalili na povišenue temperature, Ana je zaliječila virozu.
- S Ivicom je situacija sjajna. Njegovi problemi su se pretvorili u prehladu koja je u potpunosti pod kontrolom - rekla je liječnica reprezentacije Nataša Desnica koja je u prepoznatljivom kockastom skafanderu pripremala doping kontrolu na Tomislavcu.
Kad je riječ u Niki, Desnica nije toliko zadovoljna.
- Nevjerojatno kakav je imala peh. Do prije tjedan dana je sve bilo u redu i najednom mi se požalila na temperaturu. Još u četvrtak navečer smo ju "punili“ lijekovima, preipremali za slalom. Ana je, da kucnem u drvo, ovoga puta puno bolje - zaključila je Desnica ispred Tomislavca na Sljemenu.

Komentiraj, znaš da želiš!