Obavijesti

Sport

Komentari 15

Nisam sanjao ni Caktaša ni De Bruynea, haha. Dobar raspored

Nisam sanjao ni Caktaša ni De Bruynea, haha. Dobar raspored
1

Spremni smo za pun Poljud. Caktaša jako poštujemo, znamo da može riješiti utakmicu. Ali tu je i Jairo i drugi opasni igrači. Promjena će biti, vidjet ćemo koliko, kaže trener Dinama

VIDEO

Dan nakon ždrijeba grupne faze Lige prvaka, koji ga je smjestio s Manchester Cityjem, Šahtarom i Atalantom, Dinamo se okreće HNL-u i najvećem hrvatskom derbiju protiv Hajduka, koji se igra na Poljudu ovu subotu od 18.30.

Prije odlaska u Split trener "modrih" Nenad Bjelica poručio je kako će kombinirati momčad, ali da svejedno ide na pobjedu kojom bi Splićanima, uz utakmicu manje, odmaknuo četiri boda poslije sedam kola.

- Očekujemo pobjedu, kao i uvijek. Bez obzira na kojem stadionu i protiv kojeg protivnika, uvijek idemo na pobjedu. Hajduk je u zadnje dvije utakmice kod kuće igrao jako dobro, pobijedio Lokomotivu i Goricu 3-0, tako da nas sigurno očekuje težak zadatak - rekao je Bjelica i dodao:

- Međutim mislim da smo spremni, oporavili smo se od zadnje utakmice. Kao što znate, imamo širok kadar, tako da ćemo ga vjerojatno koristiti cijelog i u sutrašnjoj utakmici, vjerujem, pokazati naše pravo lice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
 

Tjedan u kojem su se "modri" plasirali u Ligu prvaka mogli bi zaokružiti pobjedom na Poljudu.

- Da, bilo bi to jako lijepo. Spremni smo i fizički i mentalno za derbi, za Hajduk, za pun Poljud. Radujemo se utakmici, radujemo se dobroj atmosferi. Nadamo se fer utakmici i, naravno, da ćemo mi biti bolji i pobijediti.

Koga ste sanjali, Miju Caktaša ili Kevina De Bruynea, upitao je kolega Dinamova trenera, na što se ovaj od srca nasmijao.

- Ma ni jednoga ni drugoga, haha! Mijo je bio prvi strijelac prošle godine i jako ga poštujemo. Znamo da individualnom akcijom može riješiti utakmicu. Morat ćemo obratiti pozornost na njega, biti maksimalno koncentrirani na njegove ulaske u šesnaesterac iz drugog plana, držati ga pod kontrolom. Ali nije on jedini koji je opasan u Hajduku, tu je i Jairo i dosta opasnih igrača koji mogu iznenaditi, tako da ćemo stvarno trebati maksimalnu koncentraciju da ih pobijedimo.

Pokretanje videa...

03:41

Bjelica računa sa širokom klupom i, s obzirom na utakmicu kod Rosenborga u utorak, promiješat će sastav koji bi trebao istrčati na rasprodanom Poljudu.

- Danas je tamo trening, sutra ujutro napravit ćemo kratku aktivaciju. Vidjet ćemo koliko će biti promjena, ali sigurno će ih biti. Gdje treniramo? U okolici Splita. Nije važno, negdje ćemo se razgibati.

U kasnim večernjim satima u četvrtak Uefa je objavila raspored odigravanja utakmica u skupini Lige prvaka koji je "modrima" u prvom kolu donio Atalantu na Maksimiru, a u zadnjem Manchester City kod kuće. Bjelica se samo kratko osvrnuo:

- Sad smo fokusirani samo na Hajduk, a onda ćemo ovo što dolazi poslije toga. Ali možemo biti zadovoljni rasporedom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu