Obavijesti

Sport

Komentari 28

Bale: Ma, uvijek isto. Lijepo bi bilo konačno pobijediti Modrića

Bale: Ma, uvijek isto. Lijepo bi bilo konačno pobijediti Modrića
1

Najveća zvijezda velške reprezentacije i igrač Real Madrida Gareth Bale (30), svjestan je izazova koji čeka njegovu reprezentaciju u nedjelju kod kuće. Stižu im viceprvaci svijeta, ali Velšani ciljaju na pobjedu

VIDEO

Nisam razgovarao s Modrićem, ali dobro se poznajemo i bilo bi ga lijepo konačno pobijediti. Psihički sam trenutno u mnogo boljoj poziciji, no što sam bio na ljeto, rekao je Gareth Bale prije utakmice s Hrvatskom.

Pokretanje videa...

Wales press konferencija prije Hrvatske 02:56

Wales se trenutno nalazi na pretposljednjem mjestu grupe E sa sedam bodova iz pet utakmica. Za momčad Ryana Giggsa stvari se do kraja kvalifikacija moraju 'dobro posložiti' da bi na kraju izborili plasman na Europsko prvenstvo 2020. godine. Do kraja bi im trebale tri pobjede...

- U svakoj utakmici koju igramo pokušat ćemo pobijediti, pa tako i ovu. Svjesni smo stanja u grupi, ali želimo se kvalificirati na Euro i to nam je jedini cilj. Ne gledamo na ljestvicu, koncentrirani smo na samo sljedeće tri utakmice. Želimo otići na još jedno veliko prvenstvo i mislim da smo u dobrom izdanju spremni pobijediti svakoga. Vi bi vjerojatno rekli da su Hrvati favoriti, ali to za nas ništa ne mijenja. Još uvijek imamo plan kako pobijediti utakmicu - rekao je Bale.

Hrvatska u Cardiff dolazi na krilima velike pobjede protiv Mađarske (3-0) i uz motiv osiguravanja plasmana za veliko europsko natjecanje kolo prije kraja kvalifikacija. Također, kapetanu Walesa prijeti i neigranje protiv Azerbajdžana.

Cardiff: Konferencija za medije Walesa uoči kvalifikacijske utakmice s Hrvatskom

- Znamo koliko su moćna momčad i znamo da će biti teško. Ali velška publika će biti iza nas kao i uvijek. I prije smo kod kuće igrali dobro protiv velikih momčadi, ali to je lakše reći nego napraviti. Moram misliti i na to da ne dobijem još jedan žuti karton. Ne želim propuštati utakmice, osobito u ovako važnom trenutku. Dovoljno sam iskusan da ne radim glupe prekršaje - jasan je Bale.

Sa 79 nastupa u dresu 'zmajeva' Bale je jedan od iskusnijih pojedinaca koji predvodi mlade nade u pokušaju odlaska na Euro 2020.

Euro 2020 Qualifier - Group E - Slovakia v Wales

- Nije lakše igrati na internacionalnoj razini. U mnogo godina sam to naučio, a ovi mladi igrači su tu s razlogom i pokazali su da su dovoljno dobri da se nose s tim izazovom - završio je Bale.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani