Obavijesti

Sport

Komentari 47

'Nismo smjeli pričati o Ronaldu i silovanju, Juve nas je utišao'

'Nismo smjeli pričati o Ronaldu i silovanju, Juve nas je utišao'
1

Osjećala sam se tamo zarobljeno i nisam znala šta da radim. Nije im odgovaralo što sam i mala svoje mišljenje i mislim da je važno reći kada nešto nije u redu i boriti se da bude, rekla je Petronella Ekroth

VIDEO

Cristiano Ronaldo bio je u žiži javnosti prije nekoliko mjeseci nakon što ga je Kathryn Mayorga optužila za silovanje. Teška uzbuna se nakon toga dignula u Juventusu i Ronaldovom okruženju, a praktički nitko nije smio ništa pričati o tome.

Pokretanje videa...

00:11

Ronaldo je zbog toga žestoko patio, a patili su i svi u Juventusu. Bivša nogometašica ženske ekipe Juvea Petronella Ekroth raspričala se za švedske medije o svom mandatu u Juventusu i o zavjetu šutnje koji je trajao nakon što je u medije procurilo da je Ronaldo optužen za silovanje.

- Nismo smjeli uopće pričati o tome jer su nas utišavali i govorili da to ne spominjemo. Morali smo raditi za klub i zaboraviti na sve to. S vremenom počneš misliti da više nemaš svoje ja, ali nekada jednostavno moraš ustati za ono što je ispravno - rekla je Ekroth.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ronaldo je najveća zvijezda stare dame i čelnici su se morali dobrano potruditi kako bi on bio potpuno zadovoljan i kako ga ne bi ništa ometalo da radi ono u čemu je najbolji, a to je nogomet.

- Osjećala sam se tamo zarobljeno i nisam znala šta da radim. Nije im odgovaralo što sam i mala svoje mišljenje i mislim da je važno reći kada nešto nije u redu i boriti se da bude. Ne znači da sam uvijek u pravu, ali.. - požalila se nogometašica.

Podsjetimo, Bivša učiteljica Mayorga (35) optužila je Ronalda da ju je silovao prije 10 godina u hotelu u Las Vegasu. Ona tvrdi da ju je Portugalac napastovao 13. lipnja 2009. godine u svom apartmanu u hotelu. Ona je tamo radila kao hostesa. Portugalac je sve oštro demantirao, ali Amerikanci su ponovno otvorili slučaj protiv njega u listopadu. Kathryn Mayorge je 2010. godine uzela je za šutnju 375.000 dolara, ali na kraju je ipak odlučila posegnuti za tužbom.

Prije dva mjeseca se pojavila informacija da su optužbe protiv Ronalda za navodno silovanje odbačene. Međutim, odbačen je slučaj koji je bio pokrenut protiv njega na sudu u Nevadi, a preuzeo je Federalni sud. 

No tek nedavno je stigla optužnica na Portugalčevu adresu u Torinu. Ronaldovi odvjetnici su odbijali dati adresu i zbog toga su Amerikanci u travnju produžili rok za uručenje poziva za 180 dana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:45

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov