Obavijesti

Sport

Komentari 25

Ništa od Engleske: Soudani u subotu potpisuje za Saudijce?

Ništa od Engleske: Soudani u subotu potpisuje za Saudijce?
1

Nakon dvostruke krune s Dinamom u sezoni u kojoj je bio najbolji strijelac Prve HNL sa 17 golova, Hilal Soudani na izlaznim je vratima. Sve je bliže unosnom transferu u Saudijsku Arabiju

VIDEO

Alžirski nogometni reprezentativac Hilal Soudani (30) idućih će dana gotovo sigurno završiti petogodišnju epizodu u Dinamu. Za napadača koji s "modrima" ima još dvije godine ugovora interes je pokazalo nekoliko klubova.

Nottingham Forest bio je blizu dogovora s Dinamom oko odštete koja bi iznosila oko tri milijuna eura. I sam Soudani htio bi ispuniti životnu želju da zaigra u Hrvatskoj, no čini se kako se u posljednji trenutak - i to uspješno - uključio klub s Dalekog Istoka.

Al-Ahli, trostruki prvak Saudijske Arabije dao je 24-satni ultimatum Soudaniju i Dinamu na koji su oni pristali, piše alžirski list El Khabar, ne navodeći njene financijske detalje. Sasvim sigurno radi se o ponudi koja je i igrača i klub - izula iz cipela.

Poznatiji imenjak Saudijaca, egipatski Al Ahly, također se zanima za Soudanija i vidi ga kao zamjenu za prvog strijelca, Marokanca Walida Aazroua (22). Alžirac bi, ipak, trebao u Arabiju, a cijeli bi posao, kako tvrde mediji iz njegove države, trebao biti dovršen u subotu, nakon utakmice s reprezentacijom protiv Zelenortskih Otoka. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu