Obavijesti

Sport

Komentari 22

Ništa od finala: Federer je i 13. put pobijedio Ivu Karlovića...

Ništa od finala: Federer je i 13. put pobijedio Ivu Karlovića...
4

Ivo Karlović izgubio je od Rogera Federera u polufinalu ATP turnira u Halleu. Švicarski tenisač pobijedio je u dva tie-breaka 7-6, 7-6 za jedan sat i 30 minuta igre

VIDEO

Niti okruglih 20 asova nije bilo dovoljno Ivi Karloviću (36) da drugi put u karijeri pobijedi Rogera Federera. Čudesni švicarski tenisač pobijedio je Dr. Ivu 7-6(3), 7-6(4) i tako se plasirao u svoj 10. finale ATP turnira u njemačkom Halleu.

Ivo je u cijelom meču, koji je trajao sat i 30 minuta, imao tek jednu duplu pogrešku, no protiv Federera ni to nije pomoglo te je meč završen u dva tie-breaka. Zanimljivo da je u oba seta bila tek jedna break lopta, a imao ju je Karlović i nije ju iskoristio.

U četiri meča u Halleu Ivo je ispalio 114 asova. Daleko najviše ispucao ih je u jučerašnjem četvrtfinalu kada je protiv Berdycha postavio svjetski rekord na dva dobivena seta s 45 asova.

Roger je tako i nakon današnjeg polufinala ostao nerješiva zagonetka za Ivu. U 14 međusobnih mečeva Karlović je pobijedio tek jednom, i to 2008. u Cincinnatiju. U drugom polufinalu Hallea igraju Seppi i Nishikori.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu