Obavijesti

Sport

Komentari 13

Ništa od uzvrata s Miočićem? Cormier: Volio bih ići u kečere

Ništa od uzvrata s Miočićem? Cormier: Volio bih ići u kečere
1

Apsolutni vladar teške kategorije UFC-a Stipe Miočić (37) još uvijek ne zna sljedećeg protivnika, a u borilačkim se kuloarima spominje mogući novi susret sa Cormierom (40). No, izgleda da DC nema takve planove

VIDEO

Završetak trilogije ili ipak ne? Jon Jones (32) rekao je kako Dana White sprema spektakl i treću borbu Stipe Miočića (37) i Daniela Cormiera (40), ali od službene potvrde zasada još ništa. No, DC ne čeka. Svjestan je da ima 40 godina i kako bi mu ulasci u oktogon mogli biti sve teži, a za njega postoji i veći izazov od UFC-a.

Pokretanje videa...

01:37

Brock Lesnar, Cain Velasquez, CM Punk, Ronda Rousey prelazili su iz ringa u oktogon i obrnuto, a bili su više ili manje uspješni - od apsolutnog užasa do teškaškog prvaka oktogona, kao i od lošeg glumca do odličnog kečera. Novi 'transfer' iz oktogona u kečerski ring mogao bi napraviti i Daniel Cormier čije vrijeme za ozbiljnu borbu polako dolazi kraju.

- Već sam razgovarao s WWE-om u više navrata, oni žele raditi sa mnom. Gotovo sam i sam stigao na press konferenciju za meč Brock vs. Cain, trebao sam čak imati i malu ulogu. Nažalost, nisam imao vremena u rasporedu - natuknuo je bivši teškaški prvak.

Naime, osim ugovora za još jednu borbu, DC ima ugovor i na poziciji komentatora u UFC-u pa bi to sve trebao prekinuti želi li otići u WWE. 

- Dobio sam i ponudu da radim na nekom od idućih evenata i to u WWE 'backstageu'. To nije moglo funkcionirati jer imam ugovor s UFC-om, odnosno ESPN-om za komentiranje. Ali konstantno pokušavamo nešto napraviti zajedno, a oni me žele kao dio tima. Kako sam ja veliki fan WWE-a, ništa me ne bi učinilo sretnijim nego da se to dogodi. Već sada imam neke odlične prilike. I zato sam zadovoljan. Već sada sam dogovorio još neke gaže koje će me zapošljavati dugo vremena nakon UFC karijere - objasnio je Cormier.

Tako bi treći meč s Miočićem mogao stići vrlo brzo ili bi se moglo dogoditi da ga ne bude uopće odluči li DC raskinuti sve veze s Whiteovom organizacijom. Cormierovo vrijeme u oktogonu polako ide kraju, a vjerojatno mu nije u interesu još jednom 'popiti' sve udarce iz arsenala Stipe Miočića.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...