Obavijesti

Sport

Komentari 3

Nisu obranili zlato: Četvercu na pariće svjetska bronca...

Nisu obranili zlato: Četvercu na pariće svjetska bronca...
1

Na Svjetskom prvenstvu u slovenskom Bledu hrvatski četverac na pariće u sastavu Šain, Martin i braća Sinković uzeli su broncu. Novi veslački prvaci su Australci

VIDEO

Braća Sinković, Martin i Valent, David Šain i Damir Martin dominirali su posljednje dvije godine u četvercu na pariće. Na veslačkom SP-u na Bledu se ta dominacija završila.

- Bronca nije neuspjeh, odličje nam je i bio cilj na veslačkom SP-u, kao i kvalifikacija na OI - rekao je Nikola Bralić, trener četverca.

- Taktički je to bilo očajno, zapravo cijela trka. Previše smo zaostali, čak dvije i pol sekunde 500 metara do kraja, to se nije moglo stići. Veslanje je bilo zaista loše - istaknuo je Bralić, priznavši da je konkurencija uhvatila i prestigla hrvatski četverac.

- Da, mi smo radili kao i prošle sezone dok su ostali malo pojačali. Nisam želio dečke previše opterećivati, ipak je iduća, olimpijska godina, puno važnija. Ništa zabrinjavajuće.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Njemačka posada je, pak, najveći gubitnik.

Zlato su već imali u rukama kad je na samo nekoliko metara od cilja jednom veslaču iskliznulo veslo iz ruku te je čamac gotovo stao na mjestu. Australci su iskoristili priliku.

- To se događa kad ideš preko svojih mogućnosti. Stisli su ih Australci i Nijemci su se ‘pukli’ - objasnio je trener Bralić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića