Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Njemačka osvojila Euro U-21 divnim lobom glavom Weisera

None Foto: KACPER PEMPEL

Njemačka je do vodstva stigla u 40. minuti kada je Toljan ubacio s desne strane, točno na glavu Weisera, koji udarcem iskosa s desne strane s 10-ak metara prebacuje španjolskog vratara za 1-0

Njemačka je novi europski prvak u konkurenciji igrača do 21 godine. Oni su u Poljskoj s 1-0 u finalu dobili Španjolce.

Prvu veliku priliku imali su Nijemci u 8. minuti kada je Meyer glavom uzdrmao vratnicu. U 21. minuti ponovno Elf prijeti, ovog puta preko Gnabryja čiji udarac brani Kepa.

Njemačka je do vodstva stigla u 40. minuti kada je Toljan ubacio s desne strane, točno na glavu Weisera, koji udarcem iskosa s desne strane s 10-ak metara prebacuje španjolskog vratara za 1:0.

U nastavku dominacija furije, no tek su jednom uputili udarac u okvir gola Njemačke, i to u 59. minuti kada Saulu udarac brani Pollersbeck. 

Malo na kraju znači Španjolcima što su imali loptu u nogama, više kornera, no Nijemci su bili konkretniji, imali više udaraca prema golu i zasluženo uzeli naslov prvaka.

Komentari (29)
  • Obe repke imaju fantasticne mlade igrace od kojih ce neki postat superstarovi!

    30. 6. 2017,   23:19
  • Svaka cast Njemackoj , s tim da nema ovog konfed kupa , nastupali bi sigurno za njih Kimmich , Werner , Brandt , Tah i Weigl su ozlijedeni , ali eto i ovako je dobro ispalo , jer prakticki je i tu igrala B momcad , kakvi su sve igraci mogli nastupit.

    30. 6. 2017,   23:29
  • Nogomet je sport u kojem švabe uvijek dobiju!!!

    30. 6. 2017,   23:12