Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Njemački izbornik Low: Imamo dobre šanse proći

None Foto: AFP

Na papiru, Hrvatska je momčad od koje moramo najviše strahovati, misli team manager njemačke reprezentacije Oliver Bierhoff

Austrija, Poljska, Hrvatska - počnimo se pakirati, Jogi!, u naslovu se njemačkom izborniku Joachimu Löwu obraća Bild. Nijemci su sigurno prošli kroz kvalifikacije, ali na posljednja dva Europska prvenstva nisu dobili niti jednu utakmicu. Triput su izgubili i triput remizirali, što je dovoljno da budu itekako oprezni.
- Hrvati i Poljaci su bili sjajni u kvalifikacijama, a Autrija će imati cijelu naciju iza sebe i ne smije ju se podcijeniti. No ukupno gledajući, imamo dobre šanse za proći u drugi krug - rekao je odmah nakon ždrijeba izbornik Njemačke.
Oglasio se i Oliver Bierhoff, bivši njemački reprezentativac, a danas menadžer reprezentacije.
- Kada pogledate sastave ostalih skupina, onda morate biti sretni – misli Bierhoff, koji se s dva gola u finalu protiv Češke 1996. donio Njemačkoj europski naslov.
- Utakmica protiv domaćina Europskog prvenstva nikada nije lagana. Ne smijemo niti podcijeniti Poljake, s obzirom na njihove posljednje rezultate. Na papiru, Hrvatska je momčad od koje moramo najviše strahovati – dodao je Bierhoff.

Komentari (2)
  • Ma od nas svi moraju strahovat. Žao mi je što mi nismo upali u skupinu sa francuzima i nizozemcima i rumunjima da im malo pokažemo ko je velesila

    2. 12. 2007,   14:36
  • greska u pisanju, pise autrija, nedostaje s

    2. 12. 2007,   18:09