Obavijesti

Sport

Komentari 24

'Noćas nisam zaspao do 4, a Benfica ni po čemu nije bolja'

'Noćas nisam zaspao do 4, a Benfica ni po čemu nije bolja'

'Nisam bio zadnji vezni u mlađim kategorijama, ali sam igrao na toj poziciji već u seniorima. NIje mie teško mijenjati uloge, a na Joao Felixu smo napravili odličan posao' kaže Moro

VIDEO

Nije panika, ali nije ni bezazleno. Nenad Bjelica u Lisabonu na raspolaganju neće imati dva defanzivna veznjaka, uzvrat s Benficom preskaču ozlijeđeni Arijan Ademi i suspendirani Ivan Šunjić. No, trener Dinama ne paničari, Bjelica je uvjeren kako u svom kadru ima dovoljno kvalitetnih 'šestica', tu će ulogu na Luzu imati Nikola Moro.

- Presretni smo, odigrali smo baš dobru i kvalitetnu utakmicu, pobijedili jednu veliku Benficu. Pred nama je još teških 90 minuta, ništa još nije gotovo - kaže nam Nikola Moro, pa nastavlja:

- Uh, dugo nisam mogao zaspati poslije utakmice. Ma ja nikada poslije utakmice ne mogu brzo zaspati, a mislim da sam ovoga puta zaspao tek oko 4. Ali, nije bilo nikakvih problema, lakoćom sam se probudio na jutarnji trening, navikao sam, haha.

Jeste li spremni za Lisabon?
- A nadam se da ću igrati u Lisabonu, spreman sam. Odigrao sam par utakmica u HNL-u na poziciji 'šestice', vjerujem da mogu kvalitetno odgovoriti zadacima na toj poziciji i u Lisabonu. Znamo da će nam tamo biti još teže, da moramo biti još koncentriraniji, kao i da nas u Lisabonu očekuje ozbiljan suparnik. U mlađim kategorijama nisam previše igrao na poziciji 'šestice', ali jesam sasvim dovoljno na seniorskoj razini. Puno igram i centralnog i defanzivnog veznog, nije mi tu teško mijenjati uloge.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Kako se vama svidio taj Joao Felix?
- Ma on je sigurno talentiran igrač, ali mi smo uspjeli anulirati sve njihove kvalitete. Odradili smo jako dobar posao, nismo mu dopustili previše doticaja s loptom, niti da se razmaše pa tako pokaže svoju kvalitetu. Benfica je prepuna mladih igrača, otprilike starih kao ja, možda godinu dana mlađih ili starijih igrača. Sve su to talentirani i kvalitetni dečki, ali znam kako u nogometnom smislu nisu bolji od nas. Možemo im parirati, otići korak dalje u Europi.

Kakvo je vaše razmišljanje? Što treba u Lisabonu, sačuvati svoju mrežu ili pak zabiti gol?
- Veliki sam optimist. Idemo se u Lisabon 'baciti na glavu', imat ćemo još sastanaka i analiza, još bolje upoznati našeg suparnika. A ako tamo odigramo kao posljednje dvije europske utakmice onda se doista nemamo ničega bojati. Najvažnije nam je da ne primimo gol, a ako zabijemo jednom onda nam šanse bitno rastu. Igrat ćemo pametno, očekuje nas teških 90 minuta, spremni smo - završio je Moro.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida