Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Nogometaši velikog srca: Igrat će za žrtve požara u Londonu...

None Foto: Andrew Yates/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL

Kao i ostatak zemlje, šokirani smo požarom koji je zahvatio stambenu zgradu u Londonu. Bila je to tragedija i naša srca su uz obitelji stradalih, kazao je izvršni direktor Arsenala Ivan Gazidis

Prihod s utakmice Community Shielda između engleskog prvaka Chelsea i pobjednika FA Cupa Arsenala donirat će obiteljima žrtava nedavnog požara u Grenfell neboderu Londonu. Dvoboj između 'Bluesa' i 'Topnika' igrat će se 6. kolovoza na stadionu Wembley, a klubovi se nadaju kako će sakupiti oko 1.5 milijuna eura.

- Kao i ostatak naše zemlje, šokirani smo požarom koji je zahvatio stambenu zgradu u Londonu. Bila je to tragedija i naša srca su uz obitelji stradalih - kazao je izvršni direktor Arsenala Ivan Gazidis, dok je direktor Chelsea Bruce Buck dodao:

- Bilo je teško gledati tragediju koja je odnijela toliko života. Ovo je najmanje što možemo učiniti za obitelji stradalih.

Obitelji stradalih, preživjeli stanovnici nebodera, te osoblje hitnih službi koje im je pružalo pomoć bit će posebni gosti na utakmici. U strašnom požaru do temelja je uništen neboder od 24 kata u zapadnom Londonu sa 120 stanova.

Poginulo je najmanje 79 osoba, a policija se pribojava da bi broj žrtava mogao i dalje rasti, s obzirom da se još uvijek ne zna sudbina određenog broja stanara.

Komentari (6)
  • Velikog srca, da bas. Kolke pare ce dobit samo za tu jednu utakmicu..

    24. 6. 2017,   01:53
  • Mogli ste biti velikog srca za Siriju kojeg su vasi bombarderi sravnili..Ali eto u Siriji zive psi a u Britaniji ljudi!!Mrssss

    24. 6. 2017,   02:08