Obavijesti

Sport

Komentari 40

Nole kao kajakaš: Đoković je oduševio slikom s Jadrana...

Nole kao kajakaš: Đoković je oduševio slikom s Jadrana...
1

Odmor je prošao, pripreme za US Open su polako počele, no Đoković i dalje ne može zaboraviti na sjajan odmor koji je imao u Hrvatskoj. Srpski tenisač objavio je fotografiju sa suprugom Jelenom...

VIDEO

Srpski tenisač Novak Đoković je prije dva tjedna boravio na Korčuli zajedno sa svojom suprugom Jelenom i odmarao se od naporne sezone. Nole je stigao svega nekoliko dana nakon osvajanja Wimbledona, a na Jadranu je uživao u raznim delicijama, kupanju, moru i pjevanju.

Odmor je prošao, pripreme za US Open su polako počele, no Đoković i dalje ne može zaboraviti na sjajan odmor koji je imao u Hrvatskoj. Srpski tenisač objavio je fotografiju sa suprugom Jelenom iz mora, a pokraj njih se nalazi kajak. I mnogi su se s pravom zapitali, prelazi li Nole u kajakaše? Naravno, riječ je o šali, u tenisu je toliko moćan da će sigurno još dugo vladati teniskim turnirima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kayak team #tbt 🚣‍♀️😎❤️❤️❤️ @jelenadjokovicndf

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

Đoković je uživao u Hrvatskoj i time radio na promidžbi Lijepe naše, a rekao kako mu je hrvatska obala definitivno najljepša.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Meni, ali i mnogima je hrvatska obala najljepša na svijetu. Obišao sam dosta zemalja, ali nekako se čovjek tamo najljepše osjeća, to je isti jezik, po meni i ista kultura. To je neki dragulj, biser Jadrana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole) on

- Ja sam se uvijek lijepo osjećao, uvijek su me ljudi na lijep način primali i uvijek sam bio dobrodošao. Vjerojatno ću se vratiti već ovo ljeto - pričao je u svibnju Đoković u razgovoru za IN Magazin.

Nole se tako sprema za US Open i nove izazove, a uspomene iz Hrvatske će sigurno čuvati u lijepom sjećanju. 

Đoković se trenutačno nalazi na treninzima u Mallorci, a tamo mu se pridružio i novi trener Goran Ivanišević koji je službenu premijeru u novoj ulozi imao u prvom tjednu Wimbledona, no zbog obveza na Umagu nije gledao njegovo finale protiv Rogera Federera...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića