Obavijesti

Sport

Komentari 61

Norveško čudo skoro srušilo Redse, Salah zabio za pobjedu

Norveško čudo skoro srušilo Redse, Salah zabio za pobjedu
5

Čak 3-0 vodio je Liverpool na Anfieldu, ali su gosti iz Salzburga gotovo došli do senzacije kada je na semaforu pisalo 3-3. Ipak, da 'redsi' sretno odu s travnjaka pobrinuo se Mo Salah u 69' za konačnih 4-3...

VIDEO

Liverpool i Salzburg susreli su se u 2. kolu Lige prvaka na Anfieldu, a gledateljima su priuštili pravu golijadu na obje strane. Na kraju je kao pobjednik iz dvoboja ipak izašao Liverpool rezultatom 4-3. 

U početnih 10-ak minuta gosti iz Austrije postavili su pravi presing na domaćina. Takumi Minamino pucao je s ruba šesnaesterca, a lopta je prozujala kraj lijeve stative. Kasnije je Onguene bio i ofsajdu, a potom je obrana Liverpoola trčala i za Hee-Chan Hwangom da gosti ne dođu do gola.

Champions League - Group E - Liverpool v FC Salzburg

Liverpool preuzeo utakmicu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Trent Alexander-Arnold pokušao je Liverpoolu pomoći iz kornera, ali je obrana gostiju bila koncentrirana i izbila loptu, no nekoliko trenutaka kasnije Mane trese mrežu uz desnu stativu preciznim šutom za prvu prednost  Liverpoola.  U 21. minuti Andrew Robertson primio loptu Alexander-Arnolda i šalje ju u gol Salzburga za 2-0. 

Desetak minuta kasnije Mohamed Salah se namjestio na šut nakon što je primio precizan pas, ali je lopta otišla pokraj gola. Ipak, za par trenutaka je pokupio odbijenu loptu i zakucao ju u mrežu za velikih 3-0. Napokon, nakon više od pola sata igre, gosti se bude i postižu prvi pogodak na susretu. 

Probudili se gosti

Sjajnu solo akciju je potegao Hee-Chan Hwang i završio udarcem unutar kaznenog prostora. Poslao je loptu u desnu stranu gola i postavio rezultat na 3-1 kraj bespomoćnog Adriana. S istim se rezultatom otišlo na pauzu, ali je ubrzo nakon povratka Salzburg opet smanjio Liverpoolovu prednost. 

Takumi Minamino ispratio je sjajnu loptu Hee-Chan Hwanga i uputio udarac isprve koji je završio u golu uz lijevu stativu. Samo četiri minute kasnije, strijelac drugog gola Salzburga, Minamino šalje loptu Erlingu Brautu Halandu koji ju bez problema zakucava u mrežu domaćina za nevjerojatno izjednačenje i šok na Anfieldu. Norvežanin je pravo otkriće Lige prvaka i ovo mu je četvrti gol čime se izjednači na vrhu s Bayernovim Gnabryjem. Imao je on i još jednu priliku nekoliko minuta nakon gola, ali obranio mu je Adrian. A onda ih je sustigla kazna.

'Faraon' spasio domaće

Liverpool je upalio turbo, nije htio izgubiti pred svojom publikom. Pokušao je Robertson s boka poslati loptu, ali mu je centaršut blokiran. Milner je ubacio loptu iz kornera, ali je obrana Salzburga glavom izbila loptu. Još je jednom centrirao Robertson, ali je još jednom i zaustavljen, no tu je Mo Salah.  Primio je pas i spremio loptu u mrežu uz lijevu stativu u 69. minuti susreta za konačnih 4-3 i treće mjesto u skupini E.

Champions League - Group E - Liverpool v FC Salzburg

 

 








 



 


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Unosna plaća: Koliko je Goran Ivanišević zaradio uz Đokovića?
RAZLAZ UZ DUBOKI DŽEP

Unosna plaća: Koliko je Goran Ivanišević zaradio uz Đokovića?

Nesreća je što se samo pobjede broje. Ne valja finale, kao da nisi ni došao na turnir. Tu je stres, uvijek sam ja kriv za sve, kazao je Ivanišević o suradnji s Đokovićem kojoj je i službeno došao kraj