Obavijesti

Sport

Komentari 67

Nova bruka Uniteda: Lampard izbacio Mourinha u Liga kupu!

Nova bruka Uniteda: Lampard izbacio Mourinha u Liga kupu!
1

Uoči utakmice je portugalski strateg napravio devet izmjena u odnosu na utakmicu s Wolvesima (1:1). Preživjeli su samo Lukaku i Lingard. I unatoč tim rošadama, krenulo je dobro za United...

VIDEO

Jose Mourinho uoči utakmice 3. kola Liga kupa s Derby Countyjem izjavio je kako voli dramu koju kup susreti donose. Dramu ste tražili, dramu ste, gospodine Mourinho, dobili!

Manchester United je ispao iz natjecanja nakon penala. Tragičar susreta bio je stoper Phil Jones kojemu je Derbyjev vratar skinuo udarac s bijele točke u 8. seriji. U osnovnom dijelu susreta bilo je 2:2, a i tu smo vidjeli dramu. Bili su crveni vragovi pred ispadanjem i bez jedanaesteraca, ali ih je spasio Fellaini u 95. minuti golom za 2:2. Na kraju se pokazalo, samo je odgodio šok...

Uoči utakmice je portugalski strateg napravio devet izmjena u odnosu na utakmicu s Wolvesima (1:1). Preživjeli su samo Lukaku i Lingard. I unatoč tim rošadama, krenulo je dobro za United. Juan Mata doveo je crvene vragove u vodstvo već u 3. minuti.

No onda je Wilson golčinom iz slobodnjaka u 59. minuti vratio stvari na svoje mjesto. Stvari su još više nizbrdo za United krenule u 67. kad je vratar Romero isključen zbog igranja rukom izvan kaznenog prostora.

Gosti su brojčanu nadmoć iskoristili u 85. preko Marriotta, a kad se činilo da će drugoligaš Derby na čelu s menadžerom Frankom Lampardom do šokantne pobjede na Old Traffordu, u 5. minuti sudačke nadoknade ukazao se Fellaini i glavom zabio za 2:2 i odveo utakmicu do penala u kojima je uspješniji bio Derby. Njegovi su igrači pogodili svih osam udaraca, za United je u osmoj seriji neprecizan bio Jones.

Unitedov rival City nije imao nikakvih problema kod Oxforda. Iako je Guardioladobrano promiješao sastav, građani su slavili s 3:0 uz pogotke Gabriela Jesusa, Mahreza i Fodena.

Ostali rezultati 3. kola: Blackpool - QPR 2:0, Bournemouth - Blackburn 3:2, Burton - Burnley 2:1, Milwall - Fulham 1:3, Preston - Middlesbrough 2:2 (5:6 nakon penala), Wolves - Leicester 0:0 (1:3 nakon penala), Wycombe - Norwich 3:3, WBA - Crystal Palace 0:3.

VIDI OVO! Suigrači i kolege čestitali Luki: Bravo, zaslužio si ovo

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani