Obavijesti

Sport

Komentari 16

Bivši tenisač vozi reli: Izletio je sa staze, izgledalo je užasno...

Bivši tenisač vozi reli: Izletio  je sa staze, izgledalo je užasno...
1

David Nalbandian se po završetku teniske karijere okrenuo reliju, a tamo nije baš uspješan. U osmoj fazi relija Argentine doživio je strašnu nesreću na istom mjestu kao i 2016. godine

VIDEO

Bivši argentinski tenisač David Nalbandian u svijetu sporta poznat je uglavnom po svojoj teniskoj karijeri, ali mnogi ne znaju da se on nakon te karijere okrenuo reliju. 

Od početka svoje nove karijere, Nalbandian se često znao nalaziti na naslovnicama svjetskih medija, ali ne zbog uspjeha nego upravo suprotno, zbog nesreća na stazama. 

Ovoga puta je bivši tenisač sudjelovao u osmoj fazi relija Argentine koji se održao u Entre Riosu. Na identičnom mjestu na kojem je već 2016. godine imao nesreću. Isto je ponovio i ove godine. 

Na videu se može vidjeti kako Nalbandian u jednom trenutku gubi kontrolu nad svojim Chevrolet Onixom nakon čega dolazi do strašnog prevrtanja vozila u zraku. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Auto je nakon te nesreće bio potpuno uništen dok je Nalbandian iz njega izašao bez ijedne ogrebotine.

- Bio sam tamo u trenutku nesreće i mogu vam samo reći da je sve izgledalo užasno. Djelatnici liječničke službe su se sjurili prema Nalbandianovom autu kako bi mu pomogli. Nakon nekoliko trenutaka je on izašao iz auta, a na sebi nije imao niti jednu ogrebotinu. Malo je teturao, ali mislim da je to sve zbog stresa - rekao je Carlos Nosalivish za tamošnje medije. 

Nalbandian je svoju tenisku karijeru prekinuo 2013. godine i ubrzo se počeo baviti relijem, a trenutno se nalazi na sedmom mjestu relija Argentine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu