Obavijesti

Sport

Komentari 19

Nova pobjeda za Prosinečkog, Belgijci potopili Islanđane...

Nova pobjeda za Prosinečkog, Belgijci potopili Islanđane...
1

Bosna i Hercegovina je pod vodstvom Roberta Prosinečkog ostvarila i drugu pobjedu u skupini 3 Lige B svladavši u Zenici Austriju sa 1-0 (0-0). Gol vrijedan tri boda postigao je Edin Džeko (78)...

VIDEO

Nogometna reprezentacija Belgije u svom je prvom nastupu u Ligi nacija u susretu 2. kola u skupini 2 najjače jakosne skupine kao gost u Reykjaviku svladala Island sa 3-0 (2-0).

Osvajači brončanog odličja na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu do pobjede su stigli s dva gola u razmaku od samo dvije minute koje su postigli Eden Hazard (29-11m) i Romelu Lukaku (31) da bi Lukaku (81) u završnici postigao još jedan pogodak za konačnih 3-0.

Belgija se ovom pobjedom bodovno izjednačila sa Švicarskom, obje reprezentacije imaju po tri boda iz jednog nastupa, dok je Island na dnu bez bodova iz dva nastupa i razlikom pogodaka 0-9.

Bosna i Hercegovina je pod vodstvom Roberta Prosinečkog ostvarila i drugu pobjedu u skupini 3 Lige B svladavši u Zenici Austriju sa 1-0 (0-0). Gol vrijedan tri boda postigao je Edin Džeko (78). BiH je tako uvjerljivo na vrhu skupine sa šest bodova, dok su Sjeverna Irska i Austrija bez bodova.

U utakmicama skupine 2 Lige C domaćini su ostvarili minimalne pobjede, Finska je u Turkuu svladala Estoniju sa 1-0 (1-0) dok je Mađarska u Budimpešti bila bolja od Grčke sa 2-1 (2-1). Finskoj je pobjedu osigurao Teemu Pukki (12), a u Budimpešti su strijelci za Mađarsku bili Roland Sallai (15) i Laszlo Kleinheisler (43), dok je pogodak za Grčku postigao Kostas Manolas (18). Finska je na vrhu ove skupine s maksimalnih šest bodova, Mađarska i Grčka imaju po tri, a Estonija je bez bodova.

Luksemburg je u skupini 2 Lige D stigao do druge pobjede u isto toliko nastupa svladavši kao gost San Marino sa 3-0 (2-0) golovima Maximea Chanota (9), Aureliena Joachima (45+1) i Daniela Sinanija (52) dok su Moldavija i Bjelorusija u Kišinjevu odigrali 0-0. Luksemburg je na vrhu skupine sa šest bodova, Bjelorusija je druga s četiri, Moldavija treća s jednim, a San Marino posljednji bez bodova. 

VIDI OVO! Ovo su najbolji automobili 2018.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe