Obavijesti

Sport

Komentari 26

Nova sramota Intera: Parma je golčinom u rašlje srušila diva

Nova sramota Intera: Parma je golčinom u rašlje srušila diva
1

Nakon svih silnih prilika Intera, povela je Parma! Federico Dimarco je primio jedno loptu u Interovoj polovici, poveo je i onda s 30 metara opalio snažno po golu i fantastično pogodio lijevi gornji kut

VIDEO

Novi kiks Intera u talijanskom prvenstvu! U utakmici četvrtog kola Serie A crno-plavi su izgubili kod kuće od povratnika u elitni rang, Parme 0:1. Jedini pogodak na utakmici bio je eurogol DiMarca u 79. minuti kad je Parmin branič s 30 metara zakucao loptu u rašlje.

>> VIDEO GOLA POGLEDAJTE OVDJE.

Šime Vrsaljko na kraju ipak nije bio u sastavu Luciana Spallettija, očito nije bio dovoljno spreman nakon ozljede. Ivan Perišić i Marcelo Brozović odigrali su 90 minuta. Potonji je dobio i žuti karton u 31. minuti zbog naguravanja.

Vrlo zapaženu partiju u redovima Intera odigrao je hrvatski reprezentativac Ivan Perišić koji je u igri bio svih 90 minuta. U nekoliko je navrata bio blizu pogotka, ali lopta nije htjela u gol.

Prvu je šansu složio u 17. minuti kad je primio odbijenu loptu na ivici kaznenog prostora i pokušao matirati Sepea, ali je njegov udarac otišao iznad gola.

Sljedeća njegova prilika došla je u 58. minuti kad je primio jednu loptu u 16 metara no njegov je pokušaj Parmin branič Dimarco izbio s gol-crte. A jako blizu pogotka hrvatski je krilni napadač bio i u 74. kad je pucao iskosa s lijeve strane, s jedno 5-6 metara, no i tu je Parmina obrana uspjela izbiti loptu u korner.

U 53. je Perišić bio u ulozi kreatora, odlično je pronašao Candrevu čiji je šut prohujao pored lijeve vratnice.

Inače, lijepu je šansu Inter imao i u 27. minuti, ali tada hrvatski nogometaši nisu bili u glavnim ulogama. Škriniar je pucao glavom nakon ubačaja iz kuta, a lopta je prošla tik uz desnu vratnicu.

I nakon svih tih silnih prilika Intera, povela je Parma! Federico Dimarco je primio jedno loptu u Interovoj polovici, poveo je i onda s 30 metara opalio snažno po golu i fantastično pogodio lijevi gornji kut. Handanović je loptu mogao samo ispratiti pogledom.

Na kraju je u 90. minuti Parma mogla i potvrditi pobjedu, ali je Handanović obranio pokušaj Gervinha.

Inter je očajnički pokušavao izjednačiti, no bez uspjeha.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica