Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Novi debakl Čilića: Imao dvije meč-lopte pa ispao od Jarryja

None Foto: Danielle Parhizkaran

Najnoviji neuspjeh našeg najboljeg tenisača stigao je u Šangaju, gdje je branio polufinale od prošle godine. Nakon statusa slobodnog igrača u prvom kolu, ždrijeb mu je dodijelio Čileanca Nicholasa Jarryja...

Mjesec i pol ostalo je do finala Davis Cupa u Francuskoj, u kojem Hrvatska ima priliku drugi put u povijesti osvojili 'salataru'. Naša najveća uzdanica, Marin Čilić, nakon bolnog poraza od Sama Querreyja u Zadru, na azijskoj turneji doživio je još dva uzastopna, skoro jednako bolna poraza.

Najnoviji neuspjeh našeg najboljeg tenisača stigao je u Šangaju, gdje je branio polufinale od prošle godine. Nakon statusa slobodnog igrača u prvom kolu, ždrijeb mu je dodijelio Čileanca Nicholasa Jarryja. Po sličnoj špranci kao u zadnjim porazima, Marin je lagano dobio prvi set, a onda su krenuli problemi.

Prvu meč-loptu Marin je propustio kod 5-4 u drugom setu, na servis protivnika. Zatim je na svom servisu ispustio drugu šansu za završetak meča u tie-breaku. U trećem setu servirao je za meč, ali ni to nije bilo dovoljno. Doživio je i treći poraz u nizu sa 2-6, 7-6 i 7-5.

Problemi našeg najboljeg tenisača su očigledni, a vremena i turnira do kraja sezone više nema puno. Dodajmo i da je Borna Ćorić iskoristio već tradicionalnu lošu igru Nicka Kyrgiosa u Šangaju, kojeg je u prvom kolu izbacio američki kvalifikant Klahn.

Borna je bez problema u dva seta dobio Amerikanca. Bilo 6-4 i 6-2 za nešto više od sat vremena igre. U trećem kolu Ćorić ide na boljeg iz susreta Del Potro - Gasquet.

Komentari (42)
  • Meni je čudo neviđeno kako je ovaj lik još uvijek top 10.

    9. 10. 2018,   16:53
  • Ne kuzim ga,goran ga digne na razinu dvi vise,bjorkman to nastavi i onda uzme cinkusa za trenera,ma on nema sto raditi u marinovom kutu,covik ga je spustia na nize grane od one 2009-te....pod hitno minjaj trenera i uzmi i psihologa usput malo jaceg.

    9. 10. 2018,   16:55
  • Hahahahaahahahahahaha

    9. 10. 2018,   16:53