Obavijesti

Sport

Komentari 17

Novi kiks Emeryja: Toulouse je očitao lekciju PSG-u i pobijedio

Novi kiks Emeryja: Toulouse je očitao lekciju PSG-u i pobijedio
1

Toulouse je skoro ispao iz lige prošle sezone, a večeras je očitao lekciju PSG-u i slavio 2-0. Nakon 1248 dana Mario Götze se našao u početnoj postavi Dortmunda na Signal Iduna Parku. Pobijedili su 3-1 Freiburg

VIDEO

Na golu je stajala 17-godišnja francuska senzacija Alban Lafont. Mladi golman upisao je prve nastupe prošle sezone, a večeras je sačuvao svoju mrežu protiv PSG-a u pobjedi Toulousea 2-0 u 7. kolu Ligue 1. Da stvar bude bolja, momčad koja je pobijedila izabranike Unaija Emeryja u prosjeku je bila stara samo 22 godine i jedan mjesec. Mladost protiv iskustva, novac protiv želje i talenta.

I prije utakmice se moglo pretpostaviti da će Toulouse biti veliki ispit za goste iz Pariza. Nakon remija s Marseillem u gostima, momčad koja je prošle sezone završila na 17. mjestu i skoro ispala iz Ligue 1 pobijedila je Bordeaux 4-1, remizirala sa St. Eteinneom, izgubila od Bastie te pobijedila Guingamp i Lille.

Ovom sjajnom pobjedom protiv puno moćnijeg i vrjednijeg PSG-a Toulouse je preskočio francuskog prvaka i zauzeo visoko drugo mjesto Le Championnata. Mora se spomenuti da je domaćinu uvelike pomogao Serge Aurier koji nije imao svoj dan. Zaradio je prvi žuti u 24. minuti, a zatim je skrivio penal i dobio crveni karton u 47. minuti.

Bodiger je bio siguran s bijele točke minutu kasnije, a Durmaz je potvrdio veliku pobjedu u 79. minuti. Bio je ovo drugi poraz PSG-a ove sezone u ligi.

Dortmund rutinski protiv Freiburga

Momčad Thomasa Tüchela nastavila je sjajan niz i upisala četvrtu pobjedu zaredom i osmu u zadnjih devet susreta. Borussia Dortmund je pobijedila Freiburg 3-1 na otvaranju 5. kola Bundeslige, preskočila Köln i zauzela drugo mjesto. Trenutno je najefikasnija momčad njemačkog prvenstva sa 16 postignutih golova u samo pet utakmica.

Dortmund je tako nastavio sjajan niz na Signal Iduna Parku gdje nije izgubio 24 utakmice zaredom. Utakmicu je obilježio Mario Götze, koji je nakon 1248 dana zaigrao u početnoj postavi Borussije na domaćem terenu. Nažalost po njega nije uspio zabiti, ali je Pierre-Emerick Aubameyang, koji se izjednačio na prvom mjestu najboljih strijelaca Bundeslige s Robertom Lewandowskim. Obojica imaju po pet golova.

Auba je zabio u 45. minuti, a Piszczek je povećao prednost na 2-0 u 53. Za 2-1 je zabio Philipp, a pobjedu 'crno-žutih' potvrdio je Guerreiro u prvoj minuti sudačke nadoknade.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!
MORATE POGLEDATI

VIDEO Ovo ima samo kod nas: Jednog od najboljih relijaša 'žicao' cigaretu nakon utrke?!

Cijeli događaj je prošao bez incidenata, a novi predsjednik HAKS-a rekao je kako ćemo WRC u Hrvatskoj gledati i iduće tri godine. Odlična je to vijest za navijače