Obavijesti

Sport

Komentari 25

Novi kiks Milana: Crveni karton i remi protiv posljednje Verone

Novi kiks Milana: Crveni karton i remi protiv posljednje Verone
3

Nogometaši Milana odigrali su još jednu mršavu partiju u nizu i remizirali protiv fenjeraša Verone 1-1. Nigel de Jong je dobio crveni karton i skrivio penal za 1-1

VIDEO

Nogometaši Milana ponovo su razočarali nakon što su u susretu 16. kola Serie A na San Siru odigrali 1-1 protiv fenjeraša Serie A Verone .

Trener Milana Siniša Mihajlović je na travnjak izveo najofenzivniji sastav koji ima sa Luizom Adrianom i Carlosom Baccom u napadu i Giacomom Bonaventurom te M'Baye Niangom na bokovima no ni ti nije bilo dovoljno za pobjedu. Milan jednostavno nema igru.

'Rossoneri' su zatresli Veroninu mrežu dva puta u prvom poluvremenu, ali su oba gola poništena zbog zaleđa. Sedmerostruki osvajač Lige prvaka poveo je u 52. minuti golom Carlosa Bacce, no svega četiri minute kasnije Nigel de Jong je zaradio crveni karton skrivivši jedanaesterac .

VIDEO

Kazneni udarac je realizirao Luca Toni . Brojčano slabiji Milan nije uspio pobijediti posljednju momčad lige zbog čega će trener Siniša Mihajlović ponovo biti na udaru kritika. Milan je u zadnja četiri kola upisao samo jednu pobjedu i na sedmom je mjestu ljestvice. Još jedna u nizu blijedih partija talijanskog giganta. Nešto se mora mijenjati pod hitno.

VIDEO

Empoli je pobijedio Carpi 3-0 popeo se na deveto mjesto ljestvice čime je došao u priliku boriti se za izlazak u Europu. Golove su zabili Massimo Maccarone (46, 61) i Riccardo Saponara (51). Marko Livaja je za Empoli igrao od 64. minute.

Chievo je slomio Atalantu pobijedivši 1-0 golom Valtera Birse u 76. minuti. Gosti su utakmicu zaključili s dva igrača manje. U 66. je 'pocrvenio' Nicolo Cherubin (66), a u sudačkoj nadoknadi Jasmin Kurtić.

Večeras su na rasporedu dva derbija. Sastaju se Napoli - Roma (18 sati) , te Juventus - Fiorentina (20.45) . Kolo će u ponedjeljak zatvoriti Lazio i Sampdoria .

Na ljestvici vodi Inter sa 36 bodova, Fiorentina ima 32, Napoli 31, Roma 28, a Juventus 27 bodova.

Rezultati 16. kola talijanske Serie A:

  • Milan - Verona 1-1
  • Chievo - Atalanta 1-0
  • Empoli - Carpi 3-0
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka