Obavijesti

Sport

Komentari 12

Novi premierligaš pojačava se bivšom 'jedinicom' Engleske

Novi premierligaš pojačava se bivšom 'jedinicom' Engleske
1

Joe Hart (32) će nakon loše sezone u Burnleyju promijeniti klub. Prema navodima engleskih medija, sljedeće bi sezone on trebao biti prvi golman novog premierligaša Norwicha

VIDEO

Predviđalo se kako će još dugo godina biti prvi golman engleske reprezentacije, sa Cityjem je dva puta osvojio Premiership, četiri je puta bio 'zlatna rukavica' Premierlige, a onda mu se dogodio Guardiola. Napustio je City i nakon toga karijera mu je počela rapidno padati. Priča je to Joea Harta, koji bi trebao postati novi golman Norwicha.

Manchester City v Burnley - Premier League - Etihad Stadium

Bio je na posudbama u Torinu i West Hamu, ali nije se uspio nametnuti te je oba puta vraćen u redove 'građana'. Konačno zbogom svom je klubu rekao prošlog ljeta kad je za skoro 4 milijuna eura prešao u Burnley. Redovno je branio u prvom dijelu sezone, ali nakon oporavka Toma Heatona od ozljede, završio je na klupi.

Nekad je izluđivao Messija, svojim je obranama u mnogim utakmicama donio pobjedu Manchester Cityju te imao velik udio u osvajanju Premierlige 2012. i 2014., a danas je na marginama. Upravi Burnleyja izjasnio se kako ne želi biti drugi izbor te je sve izglednije da će napustiti njihove redove.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Soccer - UEFA Champions League - Round of 16 - Second Leg - Barcelona v Manchester City - Camp Nou

'Problem' je što je ove sezone svih 46 utakmica za 'kanarince' branio Tim Krul (31) te je svoj tim vodio do plasmana u Premiership. Pitanje je hoće li se Hart uspjeti nametnuti kraj Nizozemca u odličnoj formi, a sigurno je kako će bivša 'engleska jedinica' zaoštriti konkurenciju u klubu. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića