Obavijesti

Sport

Komentari 91

Što je sad ovo?! Kopić na kraju ipak napušta Hajdukovu klupu!

Što je sad ovo?! Kopić na kraju ipak napušta Hajdukovu klupu!
1

Jučer, odmah po objavljivanju vijesti da Kopić ostaje na klupi, predsjednik Huljaj je odradio gotovo dvosatni sastanak s igračima. Prve informacije govorile su kako se nije dogodilo ništa posebno, ali sve se preokrenulo...

VIDEO

Iako je Željko Kopić danas došao na popodnevni trening, bio je to njegov oproštajni susret s igračima.

Kako neslužbeno saznajemo, Kopić ipak odlazi s pozicije trenera Hajduka, ali u ovom trenutku je još uvijek nepoznato tko će ga naslijediti.

Otkazali trening! Hajdukovci na sastanku s predsjednikom...
Otkazali trening! Hajdukovci na sastanku s predsjednikom...

U ovom trenutku nije poznato zbog čega je Jasmin Huljaj promijenio odluku i zahvalio se Kopiću na budućoj suradnji, no to je ionako bilo pitanje dana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Jučer, odmah po objavljivanju vijesti da Kopić ostaje na klupi, predsjednik Huljaj je odradio gotovo dvosatni sastanak s igračima. Prve informacije govorile su kako se nije dogodilo ništa posebno, no dan kasnije na vidjelo je izašlo da su igrači ipak imali dosta primjedbi na Kopića, no predsjedniku je bilo jako nezgodno sat nakon objave da Kopić ostaje poslati novu objavu da ipak odlazi.

Kopić ipak ostaje, predsjednik Huljaj mu je opet dao podršku!
Kopić ipak ostaje, predsjednik Huljaj mu je opet dao podršku!

U klub su stigle informacije kompromitirajuće za Kopića nakon čega više njegova budućnost na klupi Hajduka nije bila moguća.

Kopić nakon Gorice ponudio ostavku, Huljaj odbio

Iako je u proteklim danima pregovarao s nekoliko trenera koji su trebali zamijeniti Željka Kopića na klupi Hajduka, Jasmin Huljaj ipak mu je odlučio dati još jednu šansu u utorak. Kako smo rekli, brzo se predomislio.

Predsjednik je stao  po drugi put iza trenera i zadržao ga na funkciji. Podsjetimo, nakon Gorice Kopić je ponudio ostavku koju Huljaj nije prihvatio, a sada ga je opet odlučio podržati, i to u trenutku kada se činilo da su mu dani odbrojani, jer su i Huljaj i sportski direktor Bjelanović razgovarali s potencijalnim kandidatima koji su ga trebali naslijediti. 

Statistički gledano, Kopić potpisuje najgore rezultatsko razdoblje u novijoj povijesti kluba, ne samo da u prvih šest kola ove sezone nije upisao nijednu pobjedu, nego je u zadnjih 13 službenih utakmica upisao svega jednu, i to protiv slabašne Istre.

Tko dolazi umjesto Kopića?

Bez namjere da nekoga guramo u prvi plan ili favoriziramo, trenutno su na Poljudu u opticaju tri imena, Igor TudorEdoardo Reja i Siniša Oreščanin. Ne nužno tim redoslijedom. Naravno, to ne znači da na koncu neće biti izabran i netko četvrti...

 

Igora Tudora zagovaraju oni koji žele trenera čvrste ruke, koji će počistiti svlačionicu i uvesti nekoliko mladih igrača, a protiv njegovog povratka na klupu ništa ne bi imali ni navijači. Navodno je s Tudorom već obavljen i inicijalni razgovor.

Edoardo Reja je nakon odlaska iz Hajduka u više navrata bio među kandidatima, imponira njegov životopis i ozbiljnost u radu te tim suradnika koji dobro poznaju situaciju na Poljudu. Pogotovo Gigi Febbrari, koji je na odlasku iz Hajduka prošle zime predvidio kolaps Kopićeve momčadi zbog neadekvatnog rada na kondicijskoj pripremi.

Siniša Oreščanin se dokazao u vođenju B momčadi Hajduka, njega i Krešimira Gojuna zagovara dio aktualnih čelnika NO, koji bi im rado poklonili povjerenje da nastave uvoditi mlade igrače u prvu momčad.

VIDI OVO! Što vaš WC papir govori o vama?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 91
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...