Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Novi problem: Hrvatska otišla u Madrid bez Borne Ćorića!

None Foto: Igor Kralj/PIXSELL

On je sinoć dobio temperaturu i nije bio u stanju putovati s nama. Doći će čim se stanje stabilizira, sutra ili najkasnije prekosutra, izvijestio je sa zagrebačkog aerodroma Franko Škugor, v. d. izbornika reprezentacije

U jutarnjim satima u utorak hrvatska Davis Cup reprezentacija krenula je za Madrid. Međutim, ne u punom sastavu. No ne zbog već znanog otkaza Marina Čilića i smjene izbornika Željka Krajan, već bez prvog reketa Borne Ćorića!

- On je sinoć dobio temperaturu i nije bio u stanju putovati s nama. Doći će čim se stanje stabilizira, sutra ili najkasnije prekosutra - izvijestio je sa zagrebačkog aerodroma Franko Škugor, v. d. izbornika reprezentacije.

- Ostali su tu, večeras već imamo trening u Madridu i isprobat ćemo uvjete i prilagoditi se što prije, no neće to biti ništa intenzivno za početak.

ATP tournament in Halle O TEKUĆOJ SEZONI Ćorić o problemima: Bilo je frustrirajuće, ma stvarno loše...

Ima još jedna novost.

- U stožeru nam se priključio Antonio Veić umjesto Lovra Zovka. Veić je radio s Bornom u zadnje vrijeme i korisno je da bude s nama.

Dakle, ne promijeni li se ništa do ponedjeljka, a valjda neće jer šokova je bilo dosta, Hrvatsku će u Madridu predstavljati Borna Ćorić, Mate Pavić, Nikola Mektić, Ivan Dodig te netko iz dvojca Borna Gojo i Nino Serdarušić. U ponedjeljak otvaramo protiv Rusije, potom dva dana kasnije slijedi domaćin Španjolska.

Komentari (28)
  • Sve su uništili tako da mi nažalost i nije ništa žao za sve ovo šta se događa nakon odlaska Krajana,iako sam uvijek podrška našima....Tolike pare dobivaju čak i za ispadanje u prvom kolu na Grand Slamu,a oni se "kolju" još i za ove novce iz Davis Cupa.Ako ovi naši challenge i futures igrači nisu sposobni da zarade vlastitim igrama nešto konkretno,ne moraju niti preko reprezentacije.

    12. 11. 2019,   10:15
  • mene samo zanima koji će amater igrat drugi single meč umjesto Čilića, hoće li to biti Gojo ili Serdarušić? samo se kod nas forsiraju futures igrači od 20+ godina kao "velike nade" a njihovi vršnjaci kao Medvedev ili Tststsipas igraju ATP FINALS MASTERS...kakve nade, top što će postići je obojica renking između 100. i 200. mjesta, ako i to. Najbolje bi bilo da Singlove igraju Ćorić i Dodig, a parove Pavić/Mektić. Uvjeren sam da je Dodig sa 30+ godina i potrganim leđima na jedan meč opasniji po protivnika u singleu i od Goje i od Serdarušića

    12. 11. 2019,   10:15
  • u stozer nam se prikljucio Antonio Veic hahahaha jos samo fali Mate Delic da bude cirkus kompletan. sramite se svi zajedno na celu sa Bornom Coricem, sramocenje nam ne gine protiv Rusije i Spanjolske

    12. 11. 2019,   10:11