Obavijesti

Sport

Komentari 54

Novi udarac za tenis: Ljepotica Mariana odlazi iz Hrvatske

Novi udarac za tenis: Ljepotica Mariana odlazi iz Hrvatske
1

Nisam dio FED Cup reprezentacije zbog izbornice koja ne zna prepoznati talent i popušta pritiscima sa strane. No sigurna sam da ću se vratiti u reprezentaciju kad ona ode s funkcije, rekla je još 2018. Iva Majoli još je u sedlu...

VIDEO

Ajla Tomljanović više ne igra za Hrvatsku, prešla je pod australsku zastavu. Donna Vekić i Petra Martić (opet) su otkazale reprezentaciji za iduću akciju. A Iva Majoli već je osam godina izbornica, iako rezultata nema.

Pokretanje videa...

02:24

Hrvatska FED cup reprezentacija ne miče se iz "treće lige", Euro-afričke zone kvalifikacija, gubi protiv Estonije, Srbije i sličnih, a glavnih igračica nema i nema. Iako po renkingu igračica imamo ekipu za svjetski top 10.

E, kad tako loše ide, onda ni kulta reprezentacije nema, a nezadovoljstvo buja. Pa hrvatski tenis gubi još jednu igračicu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Mariana Dražić (25) blizu je odlasku iz Hrvatske i trebala bi, kako doznaje stranica Croatian Tennis, igrati za jednu drugu reprezentaciju iz regije. Nezadovoljna je statusom HTS-a i frustrirana ponovnim nepozivanjem za Fed Cup.

OK, nije Mariana svjetski vrh, 589. je igračica na WTA listi, u karijeri je osvojila 12 Futures naslova. Ali otkazivanje Donne i Petre, u reprezentaciji su ostali Lea Bošković (310. na WTA listi), Jana Fett (242.), Tena Lukas (272.) i Darija Jurak (37.). Mariana smatra da je mogla biti barem pozvana kao zamjena, za parove, ma barem kontaktirana.

Mariana Dražić je kćer bivšeg hrvatskog reprezentativca i igrača Hajduka Darka Dražića (56) koji je danas u trenerskim vodama, a starija sestra Antonija je teniska sutkinja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

107 godina ❤️ 🔴🔵 #hžv #happybirthdayhajduk #dad #hajduksplit #proud

A post shared by Mariana Dražić 🧿 (@marianadrazic) on

Lijepa hrvatska Mariana Dražić unatoč dobrim rezultatima nikako da dođe do FED Cup reprezentacije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aaaaand reward☺️🤪

A post shared by Mariana Dražić 🧿 (@marianadrazic) on

- Nakon dva tjedna treninga preskočila sam početnike i amatere, i krenula na turnire. Bila sam prvakinja Dalmacije i Hrvatske u svim mlađim kategorijama, igrala za sve reprezentacije, no nisam dio FED Cup reprezentacije zbog izbornice koja ne zna prepoznati talent i popušta pritiscima sa strane. No sigurna sam da ću se vratiti u reprezentaciju kad ona ode s funkcije, ako ne u singlu, onda sigurno u parovima jer sam i sada u 500 najboljih na WTA - rekla nam je Mariana 2018. godine.

- Ako si u polufinalu turnira, možeš pokriti osnovne troškove, no ja imam i dodatne sponzorske prihode, reklamiram satove i sportsku opremu - otkriva nam tenisačica, koju redovito uvrštavaju među najljepše cure na Touru.

Atraktivna crnka na meti je obožavatelja i sponzora, zbog toga je na putovanjima uvijek uz nju mama.

- Ona je tu da se nervira i živcira, da se ja mogu posvetiti tenisu - smije se i dodaje:

- Cijelu 2016. sam provela sama, a kad si sam, onda se moraš organizirati i voditi računa o svemu. Rano sam se osamostalila, prošla sam puno toga. I putovanja, i života, jednom smo nas par cura u Maroku spasile čovjeka koji je polumrtav ležao na cesti... Sve je to dio odrastanja i sazrijevanja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#teacoffetime with “Boss” 😉 @jadrankadrazic #ciaobella🇮🇹♥️

A post shared by Mariana Dražić 🧿 (@marianadrazic) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Friyay 😁 #home #friday

A post shared by Mariana Dražić 🧿 (@marianadrazic) on

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu