Obavijesti

Sport

Komentari 13

Novo pojačanje 'bilih' 2009. se borilo za život zbog trovanja...

Novo pojačanje 'bilih' 2009. se borilo za život zbog trovanja...
1

Ne znam ni sam kako je žena ustala provjeriti kako su djeca. Kaže da je osjetila neki miris. Čuo sam njen krik i odmah otrčao do sobe. Mislio sam da su mrtvi, opisao je Mujakićev otac trovanje plinom sina Nihada

VIDEO

Splitski Hajduk popunio je rupu u rosteru na stoperskoj poziciji nastalu odlaskom Svatoka u Dnjipro. Na njegovo mjesto došao je Nihad Mujakić (21) na posudbu iz belgijskog Kortrijka.

U Belgiju je došao iz Sarajeva, ali nije se snašao, a ni naigrao. Ima samo dva nastupa ove sezone i trebat će mu vremena da uđe u natjecateljsku formu. Kortrijk ga je Sarajlijama platio 1,1 milijun eura i od njega još imaju velika očekivanja, ali morat će se prvo nametnuti u redovima “bilih”. Mujakić je prvo pojačanje nove sportske struke “majstora s mora”, prva akvizicija sportskog direktora Kepčije i njegova savjetnika Marija Stanića.

Prvo Stanićevo pojačanje: U Hajduk stiže branič iz Belgije
Prvo Stanićevo pojačanje: U Hajduk stiže branič iz Belgije
Zenica: BiH i Njemačka u kvalifikacijskoj U-21 utakmici za Europsko prvenstvo

Mujakića život baš i nije mazio. U listopadu 2009. godine u vogošćanskom naselju Ugarsko umalo je izgubio život. On i njegov polubrat Irhad Bašalija spavali su u obiteljskoj kući i otrovali se plinom zbog kvara na instalacijama. Mujakića i mlađeg polubrata spasila je majka, koja se usred noći probudila.

Oba dječaka bila su u nesvijesti, ispovraćani, a Irhadu je otac Islam odmah pružio umjetno disanje i tako ga spasio.

- Ne znam ni sam kako je žena ustala provjeriti kako su djeca. Kaže da je osjetila neki miris. Čuo sam njen krik i odmah otrčao do sobe. Mislio sam da su mrtvi - pričao je otac Islam Mujakić.

Pukla petarda u Beleku: Caktaš zabio dva, 'bili' slomili Honved
Pukla petarda u Beleku: Caktaš zabio dva, 'bili' slomili Honved

Nihad se brže oporavio jer se odmalena bavio sportom, ali i on je neko vrijeme bio u induciranoj komi.Bilo kako bilo, Mujakić bi se uskoro trebao priključiti novim suigračima u Beleku, koje već u ponedjeljak očekuje pripremna utakmica s makedonskim Vardarom. Konkurencija će mu biti Ardian Ismajli, Stefan Simić i Mario Vušković.

Mujakićeve mogućnosti sjajno poznaje Mario Stanić, koji je također Sarajlija i često prati utakmice “bordo kluba”. A bit će u Hajduku u ovom prijelaznim roku i izlaznih transfera. Michele Šego (19) trebao bi otići na godinu i pol dana na posudbu u Slaven Belupo, a Dario Špikić (20) prešao je u Goricu.

[TRANSFER] Dario Špikić (20) novi je igrač HNK Gorice! Talentirani Velikogoričanin svoj nogometni put počeo je u...

Objavljuje HNK GoricaSubota, 18. siječnja 2020.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...